NBA

Συγκλονίζει ο Νέιτ Ρόμπινσον: «Το ΝΒΑ με έκανε καταθλιπτικό»

Μεγάλες αποκαλύψεις έκανε ο Νέιτ Ρόμπινσον στο «Bleacher Report», με τον βραχύσωμο γκαρντ να δηλώνει πως το ΝΒΑ του έφερε κατάθλιψη, ενώ αποκάλυψε το «μπούλινγκ» που του έκανε ο Λάρι Μπράουν.

Πολλές δυσκολίες πέρασε κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Νέιτ Ρόμπινσον, με αποτέλεσμα τα 11 χρόνια που πέρασε στο ΝΒΑ να του φέρουν κατάθλιψη. Μάλιστα, ο 34χρονος βετεράνος γκαρντ αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα «μπούλινγκ» από τον προπονητή Λάρι Μπράουν, όταν οι δυο τους συνεργάζονταν στους Νικς.

«Προσπαθούσα να αλλάξω. Κανείς δεν θα μάθει τις δυσκολίες που είχα, παλεύοντας να γίνω κάποιος που δεν ήμουν… Αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα στην καριέρα μου… Δεν ήταν το μπάσκετ, ούτε οι προπονήσεις, ούτε τα παιδιά μου», είπε αρχικά στο «Bleacher Report» ο Νέιτ Ρόμπινσον και πρόσθεσε:

«Το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή μου, στα 34 χρόνια ύπαρξής μου στη γη, ήταν αυτά τα 11 χρόνια στο ΝΒΑ, όπου προσπαθούσα να γίνω, αυτό που ήθελαν να γίνω οι προπονητές μου», κατέληξε ο βραχύσωμος γκαρντ, ο οποίος ακόμη αναφέρθηκε στις διαμάχες που είχε με τους Τομ Θίποντο και Λάρι Μπράουν.

Μάλιστα, με τον τελευταίο αποκάλυψε πως είχε πέσει θύμα «μπούλινγκ», καθώς όταν συνεργάζονταν στους Νικς, εκείνος τον αποκαλούσε καθημερινά «μικρό σκ@τό».

Μάλιστα, ο Ρόμπινσον είχε πάει δακρυσμένος στο γραφείο του πολύπειρου και μέλους του «Hall οf Fame» προπονητή και του ζήτησε να σταματήσει να τον αποκαλεί έτσι. Ωστόσο, ο Μπράουν όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά τον αποκάλεσε ξανά έτσι μπροστά σε όλη την ομάδα και παράλληλα τους είπε πως πήγε στο γραφείο του κλαίγοντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x