NBA

Συγκλονίζει ο Στιβ Κερ: «Σκοτώνουν τα παιδιά μας και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα»

Μετά τη δολοφονία τουλάχιστον 17 μαθητών σε λύκειο της Φλόριντα, ο Στιβ Κερ έβγαλε κραυγή αγωνίας για την ασφάλεια στη χώρα και κατακεραύνωσε τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όλος ο κόσμος είναι συντετριμμένος από τη δολοφονία τουλάχιστον 17 μαθητών σε λύκειο της Φλόριντα. Ο προπονητής των Γουόριορς, Στιβ Κερ, με μια συγκλονιστική ομιλία κάλεσε τον κόσμο να αφυπνιστεί και τα έβαλε με τον Ντόναλντ Τραμπ που αγνοεί το πρόβλημα και εστιάζει σε άλλα ζητήματα.

«Τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Φαίνεται πως την κυβέρνησή μας δεν τη νοιάζει ότι τα παιδιά μας σκοτώνονται κάθε μέρα στα σχολεία. Δεν τη νοιάζει που άνθρωποι πυροβολούνται σε συναυλίες ή σε κινηματογράφους. Φαίνεται πως αυτά δεν είναι αρκετά για να κινητοποιηθεί η ηγεσία αυτής της χώρας για να κάνει κάτι. Είναι κρίμα. Όμως όλοι εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπορούμε να ψηφίζουμε ανθρώπους που έχουν το σθένος να προστατέψουν τις ζωές μας κι όχι απλώς να υποκύπτουν στην ένωση κατόχων όπλων επειδή χρηματοδοτούν την καμπάνια τους. Ελπίζω να βρεθούν αρκετοί να ψηφίσουν καλούς ανθρώπους που θα έχουν το θάρρος να βοηθήσουν τους πολίτες αυτής της χώρας να είναι ασφαλείς και όχι στο να χτίσουν ένα ηλίθιο τείχος δισεκατομμυρίων δολαρίων που δεν έχει να κάνει τίποτα με την ασφάλειά μας, αλλά στην πραγματικότητα μας αφήνει στο έλεος των πραγματικά επικίνδυνων, κάποιων μανιακών με αυτόματα όπλα που σκοτώνουν τα παιδιά μας», ανέφερε ο τεχνικός των πρωταθλητών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x