Euroleague

Συμφωνία Μακάμπι με Γουόλτερς

Κάτοικος Τελ Αβίβ θα είναι σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Ισραήλ από τη νέα σεζόν ο Νέιτ Γουόλτερς, καθώς συμφώνησε με τη Μακάμπι.

Ο σχεδιασμός των περισσότερων ομάδων της Ευρωλίγκας για τη νέα σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τη Μακάμπι να μην αποτελεί εξαίρεση. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, είναι σύμφωνα με το πολύ έγκυρο ισραηλινό σάιτ, «one.co.il» μία ανάσα από την απόκτηση του Νέιτ Γουόλτερς από τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ, είχε φέτος 11,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ μέσο όρο σε περίπου 23 λεπτά συμμετοχής ανά ματς και, έχει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με την πρωταθλήτρια Λιθουανίας. Το δημοσίευμα, αναφέρει πως έχει δώσει τα χέρια με τη Μακάμπι για διετή συνεργασία και πλέον απομένει να συμφωνήσει η «ομάδα του λαού» με την Ζαλγκίρις.

Αυτό θα γίνει, αν δεν έχει γίνει ήδη, με την καταβολή ενός ποσού ως ρήτρα αποδέσμευσης. Αξίζει να αναφερθεί πάντως, πως ο Γουόλτερς, προορίζεται για αντικαταστάτης του Τζέρεμι Πάργκο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον κόουτς Σφαιρόπουλο.

Αυτή, θα είναι η τρίτη απώλεια για την Ζαλγκίρις, καθώς όλα δείχνουν πως ο Μπράντον Ντέιβις οδεύει προς Μπαρτσελόνα και Άαρον Γουάιτ προς Αναντολού Εφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x