NBA

Συνάντηση των παικτών των Σπερς για Λέοναρντ

Έπειτα από πολλά χρόνια, οι Σαν Αντόνιο Σπερς δεν έχουν οριστικοποιήσει την παρουσία τους στα play-off και αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στα αποδυτήρια.

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες στους Σαν Αντόνιο Σπερς, λόγω του ότι η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα play-off και παράλληλα παραμένει νεφελώδες το τοπίο για την κατάσταση της υγείας του Κάουι Λέοναρντ.

Ο ηγέτης των «σπιρουνιών» έχει αγωνιστεί μόλις 9 ματς καθώς έχει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και για αυτό το λόγο, μετά τη νίκη κόντρα στους Τίμπεργουλβς, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μόνο των παικτών, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Όπως αποκαλύπτει ο Αντριάν Βοϊνιαρόφσκι στο «ESPN», ο άνθρωπος που οργάνωσε το meeting ήταν ο Τόνι Πάρκερ και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η συζήτηση είχε εντάσεις και συγκινήσεις.

Οι παίκτες από την πλευρά τους εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια και το μπέρδεμά τους σχετικά με την κατάσταση του Κάουι Λέοναρντ που έφερε και την ένταση μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης, με τον γκαρντ/φόργουορντ να τονίζει ότι υπάρχουν λόγοι που τον κρατούν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Απόφαση δεν πάρθηκε αναφορικά με το αν θα αγωνιστεί στα τελευταία ματς της regular season, τα οποία είναι σημαντικά για τη συμμετοχή τους στα play-off.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x