Euroleague

Συναντήθηκαν οι προπονητές της Ευρωλίγκας

Συναντήθηκαν την Τετάρτη στη Βαρκελώνη οι προπονητές των ομάδων της νέας Ευρωλίγκας, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τη λειτουργία της επόμενης διοργάνωσης.

Οι 13 τεχνικοί που έδωσαν το «παρών» ανέλυσαν την αναβάθμιση της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και την καλύτερη προβολή της στους φιλάθλους.

Το «παρών» έδωσε ο πρόεδρος κι εκτελεστικός διευθυντής της ULEB, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλες τις αλλαγές που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του Ολυμπιακού και ο Δημήτρης Ιτούδης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν οι δύο Έλληνες προπονητές που παρευρέθηκαν.

Στην καταλανική πρωτεύουσα μετέβησαν και οι Ντέγιαν Ράντοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Βέλιμιρ Περάσοβιτς (Εφές Αναντόλου), Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Ντέιβιντ Μπλατ (Νταρουσάφακα), Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε), Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις Κάουνας), Αντρέα Τρινκιέρι (Μπάμπεργκ), Εβγένι Πασούτιν (Ούνιξ Καζάν), Γιασμίν Ρέπεσα (Αρμάνι Μιλάνο) και Ερέζ Έντελσταϊν (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

Απών ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης του Παναθηναϊκού, ενώ Μπαρτσελόνα και Κάχα Λαμποράλ δεν είχαν αναγκαστικά εκπρόσωπο, αφού δεν έχουν βρεθεί αντίστοιχα οι αντικαταστάτες των Τσάβι Πασκουάλ και Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x