Ευρώπη

«Συναντήθηκε με Μπαρτσελόνα ο Κατσικάρης»

Συζητήσεις με τον Φώτη Κατσικάρη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει Ισπανός δημοσιογράφος, με τους «μπλαουγκράνα» να θέτουν σε δεύτερη μοίρα τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται ότι έχει τεθεί από πλευράς Μπαρτσελόνα, η περίπτωση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη διαδοχή του Τσάβι Πασκουάλ, λόγω της νομοθεσίας που δεν επιτρέπει στον Λιθουανό τεχνικό να αναλάβει ισπανικό σύλλογο, από τη στιγμή που δεν έχει συμπληρώσει δύο χρόνια σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας.

Για αυτό το λόγο οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν στην αγορά και σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Αλεχάντρο Γκαρσία, βασικός υποψήφιος για τους Καταλανούς είναι ο Φώτης Κατσικάρης.

Σύμφωνα, μάλιστα με τον ρεπόρτερ, δεν υπάρχει απλά ενδιαφέρον για τον Έλληνα ομοσπονδιακό τεχνικό, αλλά ήδη έχει πραγματοποιηθεί συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας.




«Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής. Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται πολύ σοβαρά για τον τεχνικό, Φώτη Κατσικάρη. Ο Έλληνας έχει ήδη συναντηθεί με τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x