Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Συνεργασία με Περιστέρι για Παπαμακάριο

Παρότι θα αγωνίζεται στον Φάρο Κερατσινίου, ο Μανώλης Παπαμακάριος θα αναλάβει το ρόλο να βοηθά στην ατομική βελτίωση των παικτών του Περιστερίου μαζί με τον Αλέκο Πέτρουλα.

Την ομάδα που τον καθιέρωσε σε υψηλό επίπεδο θα βοηθήσει από άλλο πόστο ο Μανώλης Παπαμακάριος. Όπως ανακοινώθηκε, ο πολύπειρος γκαρντ που θα παίζει στην Α2 με το Φάρο Κερατσινίου, θα αναλάβει μαζί με τον Αλέκο Πέτρουλα την εξέλιξη μέσω ατομικής προπόνησης των νεαρών παικτών του Περιστερίου.

Η ανακοίνωση:

Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πλήρη αναδόμηση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, ανακοινώνει την συνεργασία με τον Μανόλη Παπαμακάριο. Ο έμπειρος αθλητής, αναλαμβάνει σε συνεργασία με τον Αλέκο Πέτρουλα, τον τομέα των ατομικών προπονήσεων των αθλητών του συλλόγου μας, με στόχο την ταχύτερη και μέγιστη δυνατή βελτίωση τους σε όλα τα επίπεδα.

“Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα δώσω το «παρών» στη νέα σελίδα του συλλόγου και θα συμβάλλω κι εγώ στο όραμα των ανθρώπων της διοίκησης για ένα νέο και μεγάλο Περιστέρι. Όλα αυτά τα χρόνια ήμουν κοντά στην ομάδα. Το Περιστέρι είναι το σπίτι μου και πλέον θα βοηθήσω έμπρακτα, με τον τρόπο μου, σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια που ξεκινάει. Στόχος μου είναι να βοηθάω τα παιδιά να βελτιώνονται και να αναδεικνύω το ταλέντο τους και τις δυνατότητες τους, σε συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας. Το κυριότερο είναι ότι το Περιστέρι επιστρέφει σε όλα τα επίπεδα”, τόνισε ο Μανόλης Παπαμακάριος, με εμφανή ικανοποίηση και ακόμη εμφανέστερη τη διάθεση του για σκληρή δουλειά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x