Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην ΟΔΚΕ με την παρουσία των τριών διαιτητών του φετινού τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Προμηθέα Πάτρας.

Η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος συνεχάρη τους Σχινά, Αναστόπουλο και Καρακατσούνη, ενώ στη συνέχεια άφησε κάποιες αιχμές προς την ομάδα της Πάτρας, η οποία είχε παράπονα από τη διαιτησία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Κάποιοι δεν μπορούν να δεχθούν την ήττα, είτε αυτοί είναι παίχτες, είτε προπονητές και ως γνωστό προσπαθούν να βρουν εξιλαστήρια θύματα».

Η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ:

«Η ΟΔΚΕ συγχαίρει τους 3 διαιτητές του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, την Κυριακή 16-2-2020. Όλη η χώρα παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον ένα πολύ δυνατό αγώνα.

Βέβαια όπως πάντα κάποιοι δεν μπορούν να δεχθούν την ήττα, είτε αυτοί είναι παίχτες, είτε προπονητές και ως γνωστό προσπαθούν να βρουν εξιλαστήρια θύματα.

Σας δηλώνουμε ότι οι διαιτητές δεν είναι εξιλαστήρια θύματα ΚΑΝΕΝΟΣ και θα συνεχίσουν να προσφέρουν αυτό που γνωρίζουν με ήθος και ακεραιότητα
».

TAGS: A.E.K.