Ελλάδα

Τα εισιτήρια για το Πανιώνιος-ΑΕΚ

Άρχισε η διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πανιωνίου με την ΑΕΚ το Σάββατο (15:30) στο «Σοφία Μπεφόν» για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Ξεκίνησε (25/2) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – AEK”, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΚΟ Βasket League.

Η ομάδα μας προετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά από διακοπή τεσσάρων εβδομάδων, έχοντας μπροστά της (29/2, 15.30) έναν δύσκολο εντός έδρας αγώνα, καθώς θα φιλοξενήσει την κυπελλούχο Ελλάδας και δεύτερη στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, ΑΕΚ στο Κ.Γ. “Σοφία Μπεφόν” του Παλαιού Φαλήρου…

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – AEK” είναι οι εξής:

EXECUTIVE (τμήμα Γ): 15 Ευρώ

BLUE & RED (τμήμα Α, Β, Δ, Ε): 10 Ευρώ

Άνεργοι (με κάρτα ανεργίας) και Φοιτητές (με πάσο): 5 Ευρώ

Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 12 ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα “Πανιώνιος Su Casa – AEK” πραγματοποιείται διαδικτυακά από την σελίδα της Ticketmaster: “https://www.ticketmaster.gr/seatingPlan.html?idProduct=2109389” και παράλληλα:

Καθημερινά και μέχρι και την Παρασκευή (28/2), κατά τις ώρες 10:00-18:00, στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa, επί της οδού Αρτάκης 78, στη Νέα Σμύρνη.

Tο Σάββατο (29/2) από τις 13:30 έως και το ημίχρονο του αγώνα, στα εκδοτήρια του κλειστού γυμναστηρίου “Σοφία Μπεφόν”, στο Παλαιό Φάληρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συσκευή POS διαθέτει μόνο το γραφείο, στα εκδοτήρια του γηπέδου δεν υπάρχει δυνατότητα συναλλαγής με POS.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x