Ελλάδα

Τα εισιτήρια του Πανιωνίου για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Στη διάθεση των φίλων του Πανιωνίου θα τεθούν από την Τετάρτη (8/11) τα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό, με αυτό να είναι το πρώτο φετινό ματς στο κλειστό της Νέας Σμύρνης παρουσία κόσμου!

Έτοιμος για το πρώτο φετινό παιχνίδι μπροστά τον κόσμο του είναι ο Πανιώνιος! Οι «κυανέρυθροι» είχαν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και τις εξέτισαν με Κολοσσό Ρόδου και Προμηθέα Πάτρας.

Έτσι, στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί για την 5η αγωνιστική της Α1, οι φίλοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν από το κλειστό της Αρτάκης, με τα εισιτήρια να βγαίνουν στην κυκλοφορία από την Τετάρτη (8/11). Οι τιμές κυμαίνονται από 5 έως 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ επιστρέφουν στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου Νέας Σμύρνης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό Superfoods, την Κυριακή (12/11, 17.00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Βasket League. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ (οργανωμένοι σύνδεσμοι) 15 ευρώ (κάτω διάζωμα) και 10 ευρώ (άνω διάζωμα).

H διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη (8/11) μέχρι το Σάββατο (11/11) στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA και στις ώρες 09.00-19.00.

Την Κυριακή (12/11) η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από το Δημοτικό Γυμναστήριο, από τις 10.30 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Επισημαίνεται προς όλους τους φιλάθλους ότι είναι απαραίτητη η έγκαιρη προμήθεια των εισιτηρίων, πριν από την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού, ώστε να μην υπάρξει αναμονή.

Για την αγορά των εισιτηρίων απαιτείται η παροχή του ΑΜΚΑ και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x