Euroleague

Τα λόγια των πρωταγωνιστών πριν τον μεγάλο τελικό

Τις τελευταίες τους σκέψεις λίγο πριν το τζάμπολ του μεγάλου τελικού της Ευρωλίγκα, κατέθεσαν οι Γιούντο, Πρίντεζης, Γκριν και Βέσελι.

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για το τελευταίο τζάμπολ της φετινής Ευρωλίγκας. Λίγες ώρες πριν μπουν στα αποδυτήρια οι παίκτες που αναμένεται να καθορίσουν με την απόδοση τους το τελικό αποτέλεσμα, μίλησαν στο κανάλι της Ευρωλίγκας για την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακού.

Έκπε Γιούντο: «Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν. Είχαμε και κάποιους τραυματισμούς, όμως φορμαριστήκαμε στην κατάλληλη χρονική στιγμή και πλεόν είμαστε 40 λεπτά πριν την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Ολυμπιακός είναι μια σκληρή ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και αποτελούν διαφορετικά κομμάτια που κολλάνε μαζί. Έχουν πολύ καλούς ψηλούς παίκτες. Θα είναι μια πρόκληση για εμένα, για τον Πέρο (σ.σ. Άντιτς) και τον Άντονι (σ.σ. Μπένετ) και θα είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε πως παίζουν και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς. Μπορεί για τους θεατές να μην είναι ένα τόσο θεαματικό παιχνίδι επειδή τον πρώτο λόγο θα έχει η άμυνα, όμως δεν με πειράζει αυτό αφού το σημαντικό είναι να κερδίσουμε

Γιώργος Πρίντεζης: «Παίζουν σε ένα γήπεδο που το ξέρουν καλά, θα έχουν την βοήθεια του κοινού τους. Έχουν έναν προπονητή έμπειρο από τέτοια παιχνίδια και σίγουρα θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση. Έχουν πολλούς σημαντικούς παίκτες. Έχουν τον Γιούντο που είναι πολύ καλός, τον Σλούκα που έχει την εμπειρία από Final Four. Ο Μπογκντάνοβιτς επίσης αν τον αφήσεις μπορεί να σκοράρει πολλούς πόντους. Ο Ντίξον, ο Κάλινιτς. Γενικότερα έχουν πολλούς παίκτες που κάνουν την δουλειά τους πολύ καλά. Στα παιχνίδια του Final Four πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος και τα 40 λεπτά».

Έρικ Γκριν: «Είναι πολύ αθλητική ομάδα που ξέρει πώς να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού. Έχουν πολύ καλούς περιφερειακούς παίκτες. Θα παίζουν στην έδρα τους και θα έχουν τη στήριξη του κοινού τους. Εμείς πρέπει να βγούμε έξω, να παίξουμε σκληρά και να ετοιμαστούμε για μάχη. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να φέρουμε στην Ελλάδα τον τίτλο, γιατί κάποιοι από εμάς μπορεί να μην ξαναβρεθούμε σε Final Four, για αυτό και πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε. Είναι ένα κίνητρο να ακούς τις φωνές του κόσμου, ακόμα και αν είναι εναντίον σου, γιατί θέλεις να τους κάνεις να σωπάσουν. Όταν παίζουμε μπροστά στο δικό μας κοινό, παλεύουμε για αυτούς. Ξέρουμε ότι μας στηρίζουν και υπάρχει συνεργασία».

Γιαν Βέσελυ: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ έμπειρη ομάδα και του αρέσουν παιχνίδια αυτού του στιλ τα. Είναι ένα πολύ μεγάλο ματς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε για μία μάχη. Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε από νωρίς. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι από την έναρξη του ματς να και να αποδείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x