Ευρώπη

Τέλος το μπάσκετ για τον Λούμπος Μπάρτον

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, σε ηλικία 36 ετών, ανακοίνωσε ο Λούμπος Μπάρτον, με τον Τσέχο βετεράνο να λέει «αντίο» σε μία πλούσια καριέρα 20 χρόνων.

«Αντίο» στην ενεργό δράση είπε σε ηλικία 36 ετών ο Λούμπος Μπάρτον. Ύστερα από μία πλούσια καριέρα που είχε διάρκεια 20 χρόνια, ο πολύπειρος Τσέχος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ, αλλά έδωσε την υπόσχεση πως θα συνεχίσει να υπηρετεί το μπάσκετ ως προπονητής.

Η μεγαλύτερη διάκριση του Μπάρτον, ήταν η κατάκτηση της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα το 2010, ενώ από το 2015 μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά η επιστολή του Λούμπος Μπάρτον:

«Ήρθε η ώρα να βάλω ένα τέλος στην καριέρα μου ως παίκτης του μπάσκετ. Σας διαβεβαιώνω πως νιώθω την ίδια αγάπη για το άθλημα, από την πρώτη ημέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, συμπαίκτες, προπονητές, ιδιοκτήτες, μάνατζερ, αλλά και τους φιλάθλους, που είναι πολύ σημαντικοί.

Επίσης, θα ήθελα ειδικά να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, σε όλα τα ταξίδια μου και με στήριζε.

Δεν θα πάω πολύ μακριά γιατί τώρα θα αφιερώσω τον χρόνο, την ενέργεια το πάθος μου για να γίνω προπονητής.

Γι’ αυτό δεν λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν.

Λούμπος Μπάρτον
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x