Ευρώπη

Τεόντοσιτς: «Το πρόβλημα μου είναι πιο σοβαρό από ό,τι περίμενα»

Ως μία εξαιρετικά δύσκολη απόφαση που δεν περίμενε χαρακτήρισε την απουσία του από το προσεχές Ευρωμπάσκετ ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Τους λόγους που τον ανάγκασαν να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας ενόψει τους προσεχούς Ευρωμπάσκετ ανέλυσε ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα ''SportKlub'', χαρακτήρισε εξαιρετικά δύσκολη την απόφαση να αποσύρει εαυτόν από τις υπηρεσίες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των «πλάβι» ενώ ξεκαθάρισε πως σημασία δεν έχει να ασχολούμαστε με τους απόντες αλλά για όσους θα δώσουν κανονικά το «παρών».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα να πάρω την απόφαση να μην συμμετάσχω στο Ευρωμπάσκετ μετά από τόσα ταξίδια που έχω κάνει με την Εθνική. Έπειτα από συζητήσεις με τον γιατρό και τον προπονητή, συνειδητοποίησα ότι δεν θα μπορέσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, παρά το γεγονός πως η επιθυμία μου ήταν τεράστια όπως πάντα. Το πρόβλημα που έχω είναι τελικά πιο σοβαρό απ' όσο περίμενα. Ήμουν αισιόδοξος πως θα τα κατάφερνα ωστόσο η διάγνωση των γιατρών ήταν διαφορετική.

Πρέπει να πω ότι ο φυσιοθεραπευτής των Κλίπερς ήρθε αποκλειστικά και μόνο για να με βοηθήσει να επανέλθω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να παίξω στο Eurobasket. Δυστυχώς, έπειτα από τις εξετάσεις, εκείνος και ο γιατρός κατέληξαν ότι δεν θα προλάβω να επιστρέψω και πως η αποθεραπεία θα κρατήσει περισσότερο από όσο θα ήθελα. Σε αυτό το σημείο, έχει τεράστια σημασία να υποστηρίξουμε τα παιδιά που θα ταξιδέψουν στην Κωνσταντινούπολη και να μιλάμε για αυτούς και όχι για εμάς που είμαστε τραυματίες. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική, η ποιότητα υπάρχει έτσι κι αλλιώς και δεν υπάρχει λόγος να μην τους υποστηρίξουμε, το οποίο και αξίζουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x