Τέπιτς: «Είδαμε το ματς σοβαρά»

Ο Σέρβος γκαρντ των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως έπαιξαν κόντρα σε μια αδύναμη ομάδα και μπόρεσαν να αγωνιστούν παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ στα προηγούμενα ματς. Θεωρεί πως είναι σημαντικό να βοηθά ένας παίκτης που έρχεται από τον πάγκο και, επίσης, πως πλέον θα αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού τους.

Αναλυτικά: «Θα έλεγα ότι η Οπάβα είναι μία ομάδα που έκανε μία νίκη στην αρχή και από τότε έχει ήττες. Δεν ήταν και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα παιχνίδια της. Εμείς θα έπρεπε να δούμε με τον καλύτερο τρόπο, όμως, το παιχνίδι αυτό.
Το πιο σημαντικό είναι, πέρα από τη νίκη, ότι πήραν πολλοί παίκτες λεπτά συμμετοχής και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, ενόψει της συνέχειας».

Για το ότι δεν έπαιξε στο προηγούμενο ματς και σήμερα είχε καλή παρουσία: «Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να νικάμε τα παιχνίδια. Πρέπει πάντα να βρίσκουμε κάτι για να βοηθάμε την ομάδα, ώστε να φτάσει στη νίκη. Ακόμα και αν η βοήθεια προέρχεται από τον πάγκο.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να νικά η ομάδα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το αν η φυγή του Αθηναίου διευκολύνει, λόγω θέσης, το παιχνίδι του: «Όπως είπα, το πιο σημαντικό είναι να βοηθάμε από όποια θέση και όπως μας ζητηθεί. Με την παρουσία και του Τζέφερσον, θα αλλάξουμε λίγο τον τρόπο που αγωνιζόμασταν. Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ