Ελλάδα

Τέπιτς: «Εξαιρετική η ατμόσφαιρα στον ΠΑΟΚ»

Χαρούμενος που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μιλένκο Τέπιτς.

Η εξαιρετική ατμόσφαιρα που υπάρχει, αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ, ήταν από τους λόγους που οδήγησαν τον Μιλένκο Τέπιτς να πει το «ναι» και να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Τα ασπρόμαυρα είναι τα χρώματά μου στη μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας μου. Πέρασα εξαιρετικά στην πρώτη μου σεζόν στον ΠΑΟΚ, είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα με άλλον προπονητή και λίγους από τους συμπαίκτες που είχα τότε να είναι ακόμη εδώ, αλλά οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα και η ατμόσφαιρα που υπάρχει είναι πάντα εξαιρετική. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που υπέστρεψα στην ομάδα και ελπίζω όλα να πάνε καλά», δήλωσε αρχικά ο Μιλένκο Τέπιτς στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από την προηγούμενη φορά που ήμουν στην ομάδα. Μίλησα με τον προπονητή και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πιστεύουν στις δυνατότητες της ομάδας και ελπίζω ότι με την δουλειά που θα κάνουμε θα πετύχουμε κάτι καλύτερο στο τέλος».

Τέλος, ο Σέρβος γκαρντ έστειλε το μήνυμά του στους φιλάθλους του «Δικεφάλου του Βορρά»: «Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω αυτή την στιγμή στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι ότι θα παλέψουμε για κάθε κατοχή και με ότι έχουμε για να παίξουμε καλό μπάσκετ. Με καλή χημεία και την ποιότητα που έχει η ομάδα θα φτάσουμε σε πολλά και θετικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x