Ελλάδα

Τέπιτς: «Το καλύτερό μου μπάσκετ στην Ελλάδα, ελπίζω να παίξω ξανά στην Παρτίζαν»

Την επιθυμία να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Παρτίζαν, εξέφρασε ο Μιλένκο Τέπιτς, μιλώντας στον Τύπο της Σερβίας.

Στην αποκάλυψη πως το φετινό καλοκαίρι είχε επαφές με την Παρτίζαν, πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, προχώρησε ο Μιλένκο Τέπιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε στον Τύπο της χώρας του και τόνισε πως θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα του Βελιγραδίου, ενώ δήλωσε ότι στην Ελλάδα έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του.

«Στόχος μας φέτος ήταν τερματίσουμε σε μία θέση που θα μας έδινε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά της Α1. Η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ είναι ήδη γνωστή, όπου οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ωστόσο, φέτος υπήρχαν ομάδες που μπορούσαν να τους κοντράρουν και τους δύο. Εάν ήμασταν υγιής και ήταν καλή η κατάσταση, τότε και εμείς θα μπορούσαμε να ήμασταν μία από αυτές τις ομάδες», δήλωσε αρχικά ο Μιλένκο Τέπιτς στην ιστοσελίδα «nezavisne.com».

Για αν είχε πρόταση από την Παρτίζαν: «Το καλοκαίρι είχα μιλήσει με την Παρτίζαν, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία. Είμαι χαρούμενος που η Παρτίζαν στέκεται στα πόδια της, καθώς είναι μία από τις δυνατές ομάδες στην περιοχή, ενώ ελπίζω να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα. Είναι η ομάδα που έχει μία από τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής μου. Επίσης, είναι η ομάδα που υποστηρίζω και θα ήθελα με χαρά να αγωνιστώ για ακόμη μία χρονιά εκεί».

Για το που έπαιξε καλύτερα εκτός Σερβίας: «Κάθε είχε τα καλά της. Στη Λιθουανία έμεινα για λίγο και είναι μία χώρα που δεν έχει καμία σχέση με τη Μεσόγειο στη ζωή, στο κλίμα και στο φαγητό. Αλλά, είναι μία μπασκετική χώρα και είναι ωραίο να παίζεις εκεί. Το καλύτερό μπάσκετ το έχω παίξει στην Ελλάδα. Από την άλλη, οι Ιταλία και Ισπανία είναι άλλες δύο χώρες που χάρηκα να παίξω και απόλαυσα το μπάσκετ, ενώ είχα λιγότερη πίεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x