NBA

Τέρι: «Ο Γιάννης μοιάζει με τον Πίπεν»

Με έναν θρύλο του ΝΒΑ, τον Σκότι Πίπεν, παρομοίασε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο νέος συμπαίκτης του στους Μπακς, Τζέισον Τέρι.

Ο Τζέισον Τέρι έχει δει πολλά τόσα χρόνια στο ΝΒΑ. Δεν έκρυψε όμως το θαυμασμό του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο παρομοίασε με τον Σκότι Πίπεν.

«Όχι, δεν μοιάζει με τον Σαρίφ Αμπντούρ-Ραχίμ. Εκείνος δεν πάσαρε, ακόμη κι αν ήμουν ελεύθερος. Ο Γιάννης δίνει καλά την μπάλα, δεν είναι εγωιστής και βλέπει γήπεδο. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Ο μόνος με τον οποίο βλέπω να μοιάζει κάπως είναι ο Σκότι Πίπεν. Ο τρόπος που αμύνεται από το ‘1’ ως το ‘5’, που βοηθά την ομάδα και παίζει με αυτό το ύψος ακόμη και πλέι μέικερ μού θυμίζουν πολύ τον Πίπεν. Θα μπορούσα να πω και τον Λεμπρόν, αλλά εκείνος είναι πιο δυνατός. Κι ο Γιάννης όμως δυναμώνει συνέχεια. Βλέπετε τα μπράτσα του», τόνισε ο βετεράνος γκαρντ.

Όσο για το σουτ του 21χρονου άσου; «Έχω δει πόσο έχει βελτιώσει το σουτ του από μέση απόσταση και το επόμενο που πρέπει να κάνει είναι να βελτιώσει και το τρίποντό του. Πολλοί λένε ότι δεν μπορεί να σουτάρει καλά, αλλά δεν ισχύει. Απλά δεν παίρνει πολλές προσπάθειες. Αν πάρει περισσότερες προσπάθειες θα βάλει και πιο πολλά τρίποντα», δήλωσε ο Τέρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x