Ευρώπη

«Θα κοιτάξει για συμβόλαιο στο ΝΒΑ το καλοκαίρι ο Ντόρσεϊ»

Αν και φέτος στη Μακάμπι Τελ Αβίβ βρήκε χρόνο και ρόλο, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι πολύ πιθανό να επιδιώξει την επιστροφή του στο ΝΒΑ το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ.

Αρκετές αλλαγές στους ξένους αναμένεται να γίνουν το προσεχές καλοκαίρι στο ρόστερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με το «Walla», με τα υπάρχοντα δεδομένα οι μόνοι σίγουροι είναι οι Σκότι Γουίλμπεκιν και Οθέλο Χάντερ, οι οποίοι υπέγραψαν μέσα στη φετινή σεζόν την επέκταση της συνεργασίας τους, καθώς επίσης και ο Ελάιτζα Μπράιαντ, καθώς είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο εγγυημένο.

Από ‘κει και πέρα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Το συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ έχει οψιόν για το ΝΒΑ και έτσι είναι πολύ πιθανό να επιδιώξει την επιστροφή του στον «μαγικό κόσμο», παρά το γεγονός ότι φέτος είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά και ρόλο στους πρωταθλητές Ισραήλ. Όπως είναι φυσικό, η Μακάμπι θέλει να κρατήσει τον 24χρονο γκαρντ και την επόμενη σεζόν, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα… μαντάτα που θα λάβει το καλοκαίρι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Μία άλλη περίπτωση που θα εξεταστεί πολύ σοβαρά στην «ομάδα του λαού» είναι αυτή του Ταρίκ Μπλακ. Ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα μέσα της σεζόν και ήδη έχει κλείσει σχεδόν εννιά μήνες απραξίας. Ωστόσο, από την άλλη αποτελεί μία καλή και ποιοτική λύση πίσω από το βασικό 5αρι που είναι ο Χάντερ και έτσι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο ρόστερ.

Εκείνοι που φαίνεται ότι δύσκολα θα παραμείνουν και βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι οι Κουίνσι Έισι και Νέιτ Γουόλτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ αφενός έχει «βαρύ» συμβόλαιο και αφετέρου δεν μπορεί να πει κανείς ότι είναι βασικός και… αναντικατάστατος στην ομάδα, βάσει της απόδοσής του, ενώ από την άλλη ο συμπατριώτης του γκαρντ έβγαλε δύο τραυματισμούς μέσα στη χρονιά και στη Μακάμπι δεν φέρονται να είναι διατεθειμένοι να πάρουν το ρίσκο και να τον κρατήσουν. Στους «χλωμούς» προστίθεται και ο Άντζελο Καλοϊάρο, ο οποίος ήταν στην έξοδο από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τον κράτησε, εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που προέκυψαν.

Τέλος, υπάρχουν και οι τέσσερις σίγουρες αποχωρήσεις που είναι οι Αμάρε Στουντεμάιρ, Τζέιλεν Ρέινολντς και Άαρον Τζάκσον, καθώς επίσης και ο Ντένι Άβντιγια, ο οποίος εκτιμάται πως θα επιλεγεί στο προσεχές ντραφτ του ΝΒΑ και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, με τη Μακάμπι φυσικά να καρπώνεται και χρήματα, καθώς θα πρέπει να καταβληθεί το σχετικό buy out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x