Εurobasket 2015

«Θα πληρώναμε για να έχουμε τον Μαριάνοβιτς, αλλά…»

Στο παράλογο αίτημα των Σαν Αντόνιο Σπερς απέδωσε ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Ντράγκαν Τζίλας, την απουσία του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς από την εθνική ομάδα, στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Τα πάντα έκανε η σερβική ομοσπονδία μπάσκετ προκειμένου να έχει τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς στην εθνική ομάδα, στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Όπως αποκάλυψε ο Ντράγκαν Τζίλας, η ομοσπονδία ήταν έτοιμη να ασφαλίσει τη συμμετοχή του θηριώδους σέντερ στη διοργάνωση, ωστόσο η ομάδα του Σαν Αντόνιο της αντιπρότεινε να του πληρώσουν την ασφάλεια για τους επόμενους εννιά μήνες.

Αρχικά, ο Ντράγκαν Τζίλας ερωτήθηκε για το αν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στη σερβική ομοσπονδία μπάσκετ και τους Σπερς: «Ναι, υπάρχει. Είχαμε βρει ακόμη και εταιρία ασφαλίσεων για να είναι καλυμμένος στο Ευρωμπάσκετ ο Μπόμπαν, αλλά οι άνθρωποι του Σαν Αντόνιο, μας πρότειναν να είναι ασφαλισμένος για εννιά μήνες. Κάτι, που φυσικά και δεν δεχθήκαμε», για να καταλήξει ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας:

«Λυπάμαι πολύ που ο Μαριάνοβιτς δεν είναι μαζί μας, αλλά ελπίζω να τον έχουμε στην επόμενη διοργάνωση. Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω πως μία ομάδα αρνείται σε έναν παίκτη τη συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x