Ελλάδα

Θανάσης Αντετοκούνμπο στον ΣΠΟΡ FM: «Να είμαστε η πιο εκρηκτική και αθλητική ομάδα στην Ευρώπη»

Για τη νέα σεζόν που ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αλλά και το μεγάλο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μίλησε αποκλειστικά στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Η φετινή σεζόν αρχίζει σε λίγες μέρες και στο περιθώριο της Media Day του συλλόγου, ο διεθνής φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ατον Δημήτρη Κοντό για το πως βίωσε την προετοιμασία, τι διαφορετικό θα δει ο κόσμος τόσο από τον ίδιο, όσο και από την ομάδα, αλλά και για τη σημασία που έχει το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά, ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για:

Τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία: «Ακόμη γνωριζόμαστε, αφού για ένα διάστημα λείπαμε από τις προπονήσεις οι διεθνείς. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πως έχουμε πολύ καλό κλίμα και πολύ καλές προσθήκες».

Τις διαφορές στο στυλ σε σχέση με την περυσινή χρονιά: «Φέτος, περιμένω να είμαστε σούπερ αποτελεσματικοί στην άμυνα και να είμαστε η πιο εκρηκτική και αθλητική ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να «βρεθούμε» μεταξύ μας και πιστεύω ότι φέτος θα βοηθήσει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν σε περισσότερες θέσεις. Αυτό νομίζω ότι θα μας κάνει πολύ καλό».

Το χθεσινό (23/9) φιλικό με την Κλουζ: «Είπα και πριν πως ακόμη γνωριζόμαστε. Ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματά μας, θέλουμε λίγο ακόμη».

Το τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Πέρα από το γεγονός ότι θα συμμετάσχουν τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αυτό το τουρνουά για όλους. Για τους παίκτες, τους προπονητές, για τον Παναθηναϊκό συνολικά, για τον κ. Δημήτρη και πάνω απ’ όλα τι σημαίνει για τον κ. Παύλο, τον οποίο θέλουμε να τιμήσουμε».

Τι καινούργιο να περιμένει ο κόσμος από τον Θανάση Αντετοκούνμπο: «Αυτό που θέλω είναι να ανεβάσω λίγο περισσότερο την ένταση και την ενέργειά μου στην άμυνα και να είμαι πιο αποτελεσματικός στην επίθεση. Σίγουρα ο κόσμος θα δει να βάζω περισσότερα σουτ. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Χαμηλά το κεφάλι και προχωράμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x