Ελλάδα

Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Ο Παύλος ήταν περισσότερο από φανατικός με τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο χθεσινό gala της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Συγκινημένος για το θάνατο του αδελφού του Παύλου και το τουρνουά το οποίο γίνεται προς τιμήν του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

«Είναι αλήθεια ότι ο Παύλος είχε προσφέρει πολλά και κυρίως στον Παναθηναϊκό. Ήταν φανατικός Παναθηναϊκός, πέρασε από όλα τα στάδια της ομάδας και από όλους τους θώκους. Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση που τον έχασα και όχι μόνο αυτό. Είμαι στενοχωρημένος γιατί η ζωή κι η μοίρα τα έφερε έτσι που τα δυο μου αδέλφια έφυγαν μέσα σε 40 μέρες και οι δυο», τόνισε και συνέχισε:

«Είναι τόσες πολλές οι αναμνήσεις. Όπως κι εγώ είμαι φανατικός Παναθηναϊκός, ο Παύλος ήταν περισσότερο. Πέρασε από όλα τα αξιώματα της Παναθηναϊκής οικογένειας κι αυτό το πράγμα είναι για εμάς μια παρακαταθήκη από αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους των ομάδων για την παρουσία τους εδώ, που δέχθηκαν την πρόσκληση. Όπως και όλο τον κόσμο που θα έρθει να παρακολουθήσει το τουρνουά. Εκείνο που θέλω να πω πραγματικά, είναι πως ο Παύλος ήταν μεγάλος Παναθηναϊκός και δύσκολα θα βρεθεί ένας με αυτή τη μεγάλη αγάπη για την ομάδα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x