Το ιταλικό πρωτάθλημα προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των ευρωπαϊκών λιγκών που έβαλαν οριστικό «λουκέτο» στη φετινή σεζόν, ωστόσο χωρίς να έχει ανακοινωθεί αν θα υπάρξει πρωταθλητής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιογράφο της «Corriere di Bologna», η Βίρτους φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει αίτημα στη λίγκα να αναδειχθεί εκείνη φετινή πρωταθλήτρια! Η ομάδα από την Μπολόνια θα στηρίξει το αίτημά της αυτό στο γεγονός ότι ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας, στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, το σενάριο αυτό με τον πρωτοπόρο το συγκεκριμένο διάστημα –για την ανάδειξη πρωταθλητή- είχε παίξει σε κάποιες τηλεδιασκέψεις που είχαν γίνει στη λίγκα, αλλά η σκέψη αυτή δεν προχώρησε, καθώς οι συζητήσεις τότε ήταν περισσότερο γύρω από την επανέναρξη της διοργάνωσης, κάποια στιγμή στο μέλλον.

Στο μεταξύ και η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με ρεκόρ 18-2, ενώ στη δεύτερη ήταν η Σάσαρι -με έναν αγώνα λιγότερο- και αντίστοιχα 16-5.