NBA

Θέλει να προπονηθεί με τον Κόμπι ο Αντετοκούνμπο!

Την ελπίδα να προσεγγίσει τον Κόμπι Μπράιαντ και να καταφέρει να τον πείσει να κάνει προπονήσεις μαζί του, το προσεχές καλοκαίρι, εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Προετοιμάζεται από τώρα για το καλοκαίρι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ο ηγέτης των Μπακς μίλησε στο «ESPN» ενόψει του All Star Game και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως θέλει να κάνει προπονήσεις με τον Κόμπι Μπράιαντ μετά το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, στο Λος Άντζελες θα γίνει μία εκδήλωση της Nike, όπου θα βρίσκεται και ο «Black Mamba», με τον Giannis να εκφράζει την πρόθεση να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να προπονηθεί μαζί του κατά τη διάρκεια της offseason στο ΝΒΑ. «Όταν πάω σε αυτό το event, θα προσπαθήσω να αρπάξω την ευκαιρία και να μιλήσω στον Κόμπι. Θα του ζητήσω, εάν μπορώ να πάω στο Λος Άντζελες και να δουλέψω μαζί του», για να συνεχίσει ο Έλληνας φόργουορντ:

«Δεν θα πάω εκεί απλά για να προπονηθώ για δύο με τρεις εβδομάδες, αλλά να πάμε και για ένα δείπνο και να δω τον τρόπο που σκέφτεται. Να δω εάν είμαι στον σωστό δρόμο. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς σκέφτεται. Έχει να κάνει με το πώς σκέφτονται οι σπουδαίοι. Θέλω να δω τι σκέφτεται για το παιχνίδι, πως βλέπει το παιχνίδι, πως θα έπαιζε σήμερα και αν θα άλλαζε τώρα τον τρόπο που παίζει. Προφανώς και με έχει δει να παίζω και ελπίζω να μου δώσει κάποιες συμβουλές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x