NBA

Θέλει τον Γκαρνέτ για βοηθό ο Τάιρον Λου

Ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς Ταιρον Λου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κέβιν Γκαρνέτ, αποκαλύπτοντας ότι θα τον ήθελε σαν βοηθό στην ομάδα του.

Μπορεί ο Κέβιν Γκαρνέτ να αποχώρησε από την ενεργό δράση, όμως το όνομά του παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές στις τάξεις του NBA. Μετά τον Ντοκ Ρίβερς, και ο Τάιρον Λου εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την ένταξη του «Big Ticket» στον πάγκο των πρωταθλητών, τονίζοντας πως όποτε αισθάνεται έτοιμος, έχει έτοιμη θέση στην ομάδα.

«Του έχω μιλήσει σχετικά με αυτό», τόνισε ο Λου στην επίσημη ιστοσελίδα των Καβς. «Ξέρω ότι η γυναίκα του θα ήθελε πολύ κάτι τέτοιο, προσπαθώντας να τον πείσει, ώστε να έρθει να προπονήσει. Ο ίδιος λέει ότι δεν είναι έτοιμος. Από τη μία λέει πως θέλει να το κάνει, όμως αμφιταλαντεύεται. Θα δούμε. Σίγουρα όμως θα του έκανα χώρο για να έρθει στον πάγκο μας».

Μπορεί το NBA να φαντάζει κάπως περίεργο, καθώς μετά από 21 σεζόν ο «KG» δε θα βρίσκεται εντός παρκέ. Παρ’όλα αυτά, το στίγμα του αναμένεται να μείνει ανεξίτηλο από οποιοδήποτε πόστο και αν υπηρετήσει.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x