Μόνο τα τυπικά μένουν για να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ ο Ηλίας Παπαθεοδώρου! Ο Μάκης Αγγελόπουλος μίλησε αργά το βράδυ της Δευτέρας με τον 43χρονο προπονητή και οι δύο άνδρες ήρθαν σε καταρχήν προφορική συμφωνία.

Ο έμπειρος τεχνικός αποτελούσε ευθύς εξαρχής τη βασική επιλογή του ισχυρού άνδρα της «Ένωσης» για τον πάγκο της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία με τον Λούκα Μπάνκι.

Η ανακοίνωση της Original φαίνεται πως πείσμωσε ακόμα περισσότερο τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων», που έβαλε μπρος στο αρχικό του πλάνο και επίσπευσε τις επαφές με τον Παπαθεοδώρου, παρότι στο πίσω μέρος του μυαλού του υπήρχε και η εναλλακτική λύση ενός αξιόλογου προπονητή από το εξωτερικό.

Έτσι, το θέμα της συνεργασίας των δύο πλευρών αναμένεται να κλείσει και τυπικά το επόμενο διήμερο, καθώς μένει μόνο να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και όταν συμβεί αυτό, θα ακολουθήσει η ανακοίνωση από τον «Δικέφαλο».

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ