NBA

Θλίψη για τον Κόμπι στα Grammys: «Στεκόμαστε συντετριμμένοι, εδώ, στο σπίτι που αυτός έκτισε»

Ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιντ και της κόρης του, Τζίτζι, επισκίασε τις απονομές των Grammys που έγιναν στο στάδιο που μεγαλούργησε ο σταρ των Λέικερς, λίγο μετά το σοκαριστικό δυστύχημα.

Μέσα σε έντονη συγκίνηση και θλίψη διεξήχθησαν τα φετινή βραβεία Grammys στο Staples Center, το στάδιο που ο Κόμπι Μπράιντ έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της πολυετούς καριέρας του.

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, Αλίσια Κις, άνοιξε τη βραδιά με έναν συγκινητικό λόγο για τον Αμερικανό σταρ και τη 13χρονη κόρη του:

«Συγκεντρωθήκαμε στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής, να γιορτάσουμε για τους καλλιτέχνες που κάνουν τα καλύτερα, αλλά για να είμαι ειλικρινής, όλοι νιώθουμε μια τρελή θλίψη αυτή τη στιγμή. Νωρίτερα, το Λος Άντζελες, η Αμερική και ολόκληρος ο κόσμος έχασε έναν ήρωα. Κυριολεκτικά, στεκόμαστε συντετριμμένη στο σπίτι που ο ίδιος ο Κόμπι Μπράιντ έκτισε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η απώλεια του Κόμπι ήταν το γεγονός που κυριάρχησε και στους νικητήριους λόγους των βραβευμένων καλλιτεχνών, αλλά και στο backstage, ενώ οι προβολείς φώτισαν τις δύο φανέλες του, με το 8 και το 24, που κοσμούν την οροφή του Staples Center.












Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x