Euroleague

Τι κάνουν ο Φριντέτ και άλλοι παίκτες πριν τους αγώνες (video)

Τη ρουτίνα που έχουν πριν από τους αγώνες μοιράστηκαν ο Τζίμερ Φριντέτ του Παναθηναϊκού και άλλοι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες της Ευρωλίγκας.

Ένα βίντεο όπου οι παίκτες μοιράζονται στιγμές από τη ρουτίνα τους πριν από τους αγώνες, δημιούργησε η Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκας.

Σ’ αυτό συμμετέχει ο Τζίμερ Φριντέτ του Παναθηναϊκού, αλλά και οι Ντέιβιντ Λάιτι (Βιλερμπάν), Πέιτον Σίβα (Άλμπα Βερολίνου), Τζοκ Λαντέιλ (Ζαλγκίρις), Λουί Λαμπιρί (Βαλένθια), Βλάντιμιρ Μίτσοβ (Αρμάνι Μιλάνο) και Οθέλο Χάντερ (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

«Δεν κάνω κάτι τρομερό, απλά θα ακούσω λίγη μουσική. Προσπαθώ να μένω χαλαρός και να βγω για τα πρώτα σουτ, προτού επιστρέψουμε στα αποδυτήρια και μιλήσουμε με τον κόουτς. Μετά όταν θα έχω ζεσταθεί, δεν θέλω να κρυώσω, οπότε διατηρούμαι ζεστός. Δεν έχω τίποτα φοβερά τελετουργικά, ούτε είμαι προληπτικός. Έχω τη ρουτίνα μου και θέλω να σουτάρω», δήλωσε ο Τζίμερ Φριντέτ.

Οι υπόλοιποι απάντησαν σχεδόν τετριμμένα, με τον Ντέιβιντ Λάιτι της Βιλερμπάν να ξεχωρίζει, καθώς πάντα έχει μαζί του ένα ρόφημα από το αγαπημένο του μαγαζί πασίγνωστης αλυσίδας, ενώ ο Λουί Λαμπιρί της Βαλένθια απάντησε πως πάντα παίζει με το κινητό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x