Euroleague

Τιλί: «Είμαι κοντά στο 100%»

Σύνθημα για συγκέντρωση ώστε να φτάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη απέναντι στην επικίνδυνη, όπως την χαρακτήρισε, Μπάμπεργκ, απηύθυνε ο Κιμ Τιλί. Διαβάστε τι είπε για την δική του αγωνιστική κατάσταση.

Δηλώσεις για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπάμπεργκ για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, έκανε λίγο πριν την τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Κιμ Τιλί.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις την Μπάμπεργκ, γιατί είναι απρόβλεπτη. Έχει έξυπνους παίκτες και πλέον έναν νέο προπονητή, οπότε δεν ξέρουμε τι πρέπει να περιμένουμε. Πρέπει να περιμένουμε όμως την αντίδρασή τους και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Δεν έχουν πίεση κι αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Όπως είπα, πρέπει να είμαστε σοβαροί, να βγάλουμε ένταση και να παίξουμε ομαδικά», τόνισε αρχικά ο Γάλος πάουερ φόργουορντ.

Ερωτηθείς για το πώς νιώθει που έχει επιστρέψει στην ενεργό δραση, επεσήμανε: «Κάθε εβδομάδα νιώθω καλύτερα. Δεν είμαι ακόμη στο 100%, αλλά βοηθώ την ομάδα να παίξει άμυνα κάνοντας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και θεωρώ πως είμαι κοντά στο 100%».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x