Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Τίμησαν τον Τζήμα στην Καβάλα (pics)

Τον παλιό προπονητή της Καβάλας, Γιάννη Τζήμα, βράβευσαν οι φίλαθλοι της ομάδας, καθώς σήμερα (22/10) ο 49χρονος τεχνικός βρίσκεται στην πόλη ως αντίπαλος, με τον Φάρο Κερατσινίου.

Ο Γιάννης Τζήμας ήταν στον πάγκο της Καβάλας από τα μέσα Νοεμβρίου του 2013 ως και το Δεκέμβριο του 2015 και οδήγησε την ομάδα στην άνοδο στη Basket League τη σεζόν 2014-15.

Πλέον, ο 49χρονος τεχνικός ανέλαβε χρέη προπονητή στον Φάρο Κερατσινίου και σήμερα (22/10, 17:00) θα αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα ως αντίπαλος, για την 3η αγωνιστική της Α2.

Οι οπαδοί της Καβάλας δεν ξεχνούν τη σημαντική προσφορά του Τζήμα στο σύλλογο κι έτσι, με την επίσκεψη του προπονητή στην ομώνυμη πόλη, η «Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας» τον τίμησε για το έργο που επιτέλεσε.

Αναλυτικά

«Οι ομάδες είναι πάντα πάνω από τα πρόσωπα. Αυτό δεν αλλάζει ποτέ! Καβάλα BC είμαστε στο μπάσκετ και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε! Η ομάδα μας πάνω απ΄όλα.

Τα πρόσωπα όμως γράφουν την ιστορία μιας ομάδας, αλλα μεγαλύτερη, άλλα μικρότερη, άλλα όμορφη άλλα όχι και τόσο ευχάριστη.

Ο Γιάννης Τζήμας έγραψε μια πολύ ευχάριστη αγωνιστικά σελίδα στην ιστορία της ομάδας μας και εμείς αυτό δεν το ξεχνάμε και το ανταποδίδουμε όσο μπορούμε.

Κόουτς καλώς ήρθες στην Καβάλα και σου υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα σήμερα στις 5 το απόγευμα για να ΧΑΣΕΙΣ! Για 40 λεπτά θα δώσουμε τα πάντα για να σε κερδίσουμε. Μετά, πάλι φίλοι θα είμαστε

Πάμε ΚΑΒΑΛΑ μου!
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x