Ελλάδα

Τιμητική πρόσκληση στην ΑΕΚ από τον Πρέσβη της Λιθουανίας

Ο Πρέσβης της Λιθουανίας στην Ελλάδα απέστειλε τιμητική πρόσκληση στην ΚΑΕ ΑΕΚ με αφορμή ειδική εκδήλωση για την ταινία-ντοκιμαντέρ «The Other Dream Team».

Τιμητική πρόσκληση από τον Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα έλαβε η ΚΑΕ ΑΕΚ με αφορμή ειδική εκδήλωση κινηματογραφικού ενδιαφέροντος, που θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο και στην οποία θα προβληθεί η ταινία-ντοκιμαντέρ «The Other Dream Team», που αναφέρεται στην πορεία της εθνικής Λιθουανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Τιμητική πρόσκληση από τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Λιθουανίας στην Ελλάδα, Rolandas Kacinskas, δέχθηκαν ο Μάκης Αγγελόπουλος και μέλη του ΔΣ της “Βασίλισσας”, προκειμένου να παραστούν σε εκδήλωση με άκρως κινηματογραφικό ενδιαφέρον, που προσομοιάζει στην εκδήλωση του 2018 για την ταινία-έπος “1968”.

Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Μαρτίου, και ώρα 19:00, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πρωτεύουσας πρόκειται να προβληθεί η ταινία-ντοκιμαντέρ “The Other Dream Team”, η οποία συνιστά “ύμνο” στην ελευθερία με αφορμή την επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης του 1992, από την Εθνική Λιθουανίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x