Τιμητική πρόσκληση από τον Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα έλαβε η ΚΑΕ ΑΕΚ με αφορμή ειδική εκδήλωση κινηματογραφικού ενδιαφέροντος, που θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο και στην οποία θα προβληθεί η ταινία-ντοκιμαντέρ «The Other Dream Team», που αναφέρεται στην πορεία της εθνικής Λιθουανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Τιμητική πρόσκληση από τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Λιθουανίας στην Ελλάδα, Rolandas Kacinskas, δέχθηκαν ο Μάκης Αγγελόπουλος και μέλη του ΔΣ της “Βασίλισσας”, προκειμένου να παραστούν σε εκδήλωση με άκρως κινηματογραφικό ενδιαφέρον, που προσομοιάζει στην εκδήλωση του 2018 για την ταινία-έπος “1968”.

Πιο συγκεκριμένα, στις 28 Μαρτίου, και ώρα 19:00, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πρωτεύουσας πρόκειται να προβληθεί η ταινία-ντοκιμαντέρ “The Other Dream Team”, η οποία συνιστά “ύμνο” στην ελευθερία με αφορμή την επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης του 1992, από την Εθνική Λιθουανίας».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ