Ελλάδα

Τιμωρία μίας αγωνιστικής σε Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλο

Ακριβά αναμένεται να πληρώσουν το μεταξύ τους επεισόδιο στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Κύμη οι Τσούπκοβιτς και Μανωλόπουλος.

Τις υπηρεσίες των Σωτήρη Μανωλόπουλου και Σλάβεν Τσούπκοβιτς πρόκειται να στερηθούν στις προσεχείς αναμετρήσεις τους Κύμη και Πανιώνιος κόντρα σε Τρίκαλα και Λαύριο αντίστοιχα.

Μετά από απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής με αφορμή το μεταξύ τους επεισόδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Παράλληλα και στις δύο περιπτώσεις επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.200 €.

Οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή αναφέρουν:

«Επιβάλλεται στον κ. Σωτήριο Μανωλόπουλο, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ.

Επιβάλλεται στον κ. Cupkovic Slaven, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς αθλητή προς αντίπαλο αθλητή συνεπεία της οποίας αποβλήθηκε, που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.», που διεξήχθη στις 25.03.2018, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας (1) και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ΕΥΡΩ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x