Euroleague

Το αφιέρωμα της Ευρωλίγκας στον Τόμας

Η Ευρωλίγκα κάνει Focus στον Ντεσόν Τόμας.

Αφιέρωμα στον Ντεσόν Τόμας φιλοξενεί η Ευρωλίγκα με τον Αμερικανό φόργουορντ του Παναθηναϊκού να μιλά για την πορεία του.

«Είμαι πολύ καλά, πολλοί λένε ότι βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και έχω πολλά περισσότερα να δώσω, εγώ νιώθω τέλεια. Νιώθω ώριμος και άνετος σχετικά με την κατανόηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Παίζω καλά και ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα να νικάει», τόνισε ο 28χρονος άσος και πρόσθεσε: «Είμαι ανταγωνιστικός, όλα έχουν να κάνουν με τη νίκη και την προσπάθεια να φτάσουμε στο Final 4. Βελτιώθηκα, εξελίχθηκα και σταδιακά κέρδισα τον σεβασμό. Νιώθω καλά που θεωρούμαι από τους βετεράνους πλέον της ομάδας, με φωνάζουν έτσι κι οι συμπαίκτες μου, οι μικρότεροι δείχνουν να θέλουν να μάθουν απ' εμένα».

Ο προπονητής του, Ρικ Πιτίνο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Απ' όλους τους παίκτες της ομάδας με τον Τόμας ήμασταν από τη στιγμή που ήρθα πολύ κοντά. Του είχα πει ότι έχει να δώσει πολύ περισσότερα στο παιχνίδι του απ' αυτά που δείχνει και τώρα είναι κατά τη γνώμη μου ένας από τους καλύτερους παίκτες της Euroleague».

Από την πλευρά του, ο Ταϊρίς Ράις δήλωσε: «Τον χρειαζόμαστε γι' αυτό ακριβώς που είναι. Παίρνει πολλά σουτς, έχει βελτιωθεί στην άμυνα, είναι καθοριστικός».

Ο Τζίμερ Φριντέτ ανέφερε: «Μπορεί πραγματικά να σκοράρει, δίποντα, τρίποντα, μπορεί να ποστάρει, έχει πολλή ενέργεια, παίρνει πολλά ριμπάουντς και βοηθάει αμυντικά. Ανοίγει τον χώρο και μας δίνει πολλές επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x