Ευρώπη

Το αφιέρωμα του BCL στον όμιλο της ΑΕΚ

Το Basketball Champions League έκανε ειδικό αφιέρωμα στον όμιλο που μετέχει η ΑΕΚ.

Το Basketball Champions League πραγματοποίησε αφιέρωμα στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ.

Οι ιθύνοντες του θεσμού έκαναν μια σειρά ερωτήσεις στους προπονητές των ομάδων που συγκροτούν το γκρουπ, μεταξύ αυτών και στον τεχνικό της «Ένωσης», Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά οι απαντήσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:
- Για τις 4 πιο δυνατές ομάδες του ομίλου: «Χάποελ Ιερουσαλήμ και Μπούργος. Από τους άλλους ομίλους θα έλεγα ότι η Σάσαρι και η Τενερίφη είναι έμπειρες ομάδες με δυνατό ρόστερ».

- Για τους 4 καλύτερους προπονητές: «Τσους Βιντορέτα της Τενερίφης, Ηλίας Ζούρος του Περιστερίου, Νέναντ Μάρκοβιτς της Γκαζιαντέπ και Πέδρο Μαρτίνεθ της Μανρέσα».

- Για το ποιο ματς είναι το πιο ενδιαφέρον για τους ουδέτερους φιλάθλους: «Τα παιχνίδια της ΑΕΚ κόντρα σε Μπούργος και Χάποελ Ιερουσαλήμ».

- Για το πιο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας του στον όμιλο: «Η αναμέτρηση με τη Χάποελ στην Ιερουσαλήμ (23/10). Διεξάγεται νωρίς στη σεζόν και αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα “καυτό” κοινό».

- Για το ποιοι παίκτες του ομίλου είναι οι πιο… ιδιαίτεροι: «Ο Σουλεϊμάν Μπραμό της Χάποελ Ιερουσαλήμ και ο Θαντ ΜακΦάντεν της Μπούργος».

- Για το ποιοι παίκτες του γκρουπ θα αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις: «Γιόνας Ματσιούλις και Τάιρους ΜακΓκι της Ορτέζ».

- Για το αν θα είναι όμιλος των περιφερειακών ή των ψηλών: «Των περιφερειακών».

- Για το ποια ομάδα παίζει στυλ μπάσκετ που βρίσκει ενδιαφέρον: «Της Χάποελ Ιερουσαλήμ. Στηρίζεται σε Αμερικανούς παίκτες με μεγάλη ποιότητα και είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις».

- Για το ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη άμυνα και ποια την καλύτερη επίθεση: «Η Μπούργος την καλύτερη επίθεση και η ΑΕΚ την καλύτερη άμυνα».

- Για το ποια ομάδα θα παίζει στο πιο γρήγορο τέμπο και ποια στο πιο αργό: «Η Μπούργος θα παίζει πιο γρήγορα και η ΑΕΚ πιο αργά».

- Για την πόλη που θα ήθελε να μείνει δύο μέρες παραπάνω αν μπορούσε: «Ιερουσαλήμ».

- Για το αν η ομάδα που κατακτήσει το τρόπαιο βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ: «Ναι».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x