Την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία, Ιωάννη Πεδιώτη, όπως και τον Επίτιμο Πρόξενο της βραζιλιάνικης πόλης, Νέι Σουασούνα για το φιλόξενο κλίμα που δημιούργησαν στο Ρίο κατά την παρουσία της για το Διηπειρωτικό ένιωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση

Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, η «Βασίλισσα» φόρεσε και το παγκόσμιο στέμμα της.

Οι αθλητές, οι προπονητές, τα στελέχη και οι διοικούντες την ΑΕΚ BC βρήκαν, ωστόσο, και το κατάλληλο περιβάλλον, προκειμένου απρόσκοπτα η Ομάδα να προετοιμαστεί και συμμετάσχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο F4 του Intercontinental Cup 2019.

Η ΑΕΚ BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Πρέσβη της Ελλάδας στη Βραζιλία, Ιωάννη Πεδιώτη, καθώς και τον Επίτιμο Πρόξενο του Ρίο, Ney Suassuna. Η ηθική στήριξή τους, η μεγάλη αγκαλιά που προσέφεραν στην «κιτρινόμαυρη» αντιπροσωπεία κατά την παραμονή της στο Ρίο, συνέβαλαν τα μέγιστα για την ομαλή και ασφαλή διαμονή της «Βασίλισσας», σε μία χώρα πάντως, που εμείς τουλάχιστον «εισπράξαμε» χαμόγελα και αγάπη.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ