Ευρώπη

Το «φορτισμένο» αντίο του Τουπάν στη Ζαλγκίρις

Ο Αξέλ Τουπάν αποχαιρέτησε τη Ζαλγκίρις με ένα φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμα.

Ο Αξέλ Τουπάν δέθηκε με τη Ζαλγκίρις και το Κάουνας στο χρόνο που έμεινε εκεί. Πλέον ο ίδιος ανοίγει τα φτερά του με τον Ολυμπιακό, αλλά θα έχει για πάντα στην καρδιά του την ομάδα της Λιθουανίας, όπως φάνηκε και από το φορτισμένο συναισθηματικά μήνυμά του μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

«Όταν πηγαίνεις σε ένα νέο μέρος, υπάρχουν διαφορετικές προσδοκίες. Όταν έφτασα εδώ, δεν βρήκα αυτό που περίμενα, αλλά πολλά παραπάνω. Το μπάσκετ σε βοηθά να γυρίζεις όλο τον κόσμο, να γνωρίζεις νέες χώρες και πολλές φορές να κατοικείς σε άγνωστα μέρη για έναν χρόνο. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο όταν είσαι ξένος, αλλά η Ζαλγκίρις με βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Μιλάω για όλη τη Λιθουανία, που μου έδειξε αγάπη από την πρώτη μέρα που ήμουν εδώ. Από τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση, τους φιλάθλους, τον απλό κόσμο… η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου που φροντίσατε εμένα και την οικογένειά μου.

Είχαμε μια ξεχωριστή σεζόν. Ένιωσα ότι πετύχαμε κάτι που ο κόσμος δεν πρόκειται να ξεχάσει για πολύ καιρό. Ευχαριστώ και πάλι τη Ζαλγκίρις, το Κάουνας, τη Λιθουανία… Ήταν τιμή μου να παίξω εκεί.

Ο δικός σας Τουπάν…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x