NBA

Το ιστορικό ρεκόρ των νεαρών του ΝΒΑ (video)

Τα ρεκόρ συνεχίζονται στο ΝΒΑ, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της λίγκας, δύο παίκτες ηλικίας μέχρι 20 ετών κατάφεραν να έχουν τουλάχιστον 20 πόντους και 10 ασίστ την ίδια αγωνιστική ημέρα.

Το θέαμα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, όπως και τα ξεχωριστά ρεκόρ που πραγματοποιούνται την φετινή σεζόν, με τους Τρέι Γιούνγκ (Ατλάντα Χοκς) και Ντ’ Άαρον Φοξ (Σακραμέντο Κινγκς) να γράφουν ιστορία με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις, αφού έγιναν οι πρώτοι αθλητές ηλικίας έως 20 ετών, που κατέγραψαν τουλάχιστον 20 πόντους και 10 ασίστ, την ίδια ημέρα.

Ο 20χρονος πλέι μέικερ των Ατλάντα Χοκς, ο οποίος επιλέχθηκε στο νούμερο πέντε, του πρώτου γύρου, στο φετινού «draft», πέτυχε 35 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής, στην νίκη της ομάδας του επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς με σκορ 133 – 111.

Από την άλλη πλευρά, ο 20χρονος πόιντ γκάρντ των Σακραμέντο Κινγκς, νούμερο πέντε στο πρώτο γύρο του «draft 2017», σημείωσε 22 πόντους και έδωσε 10 ασίστ σε 41 λεπτά συμμετοχής, όπου ήταν από τους πρωταγωνιστές των «βασιλιάδων» στην νίκη 131 – 120 επί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Δείτε το βίντεο:




Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x