Ελλάδα

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τις Παναθηναϊκές δυνάμεις και το ΟΑΚΑ! (pic)

Το σχέδιο του για την επόμενη μέρα του Συλλόγου και το ΟΑΚΑ εξήγησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτησή του στο instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ πόσταρε μια εικόνα, με τίτλο PAO FOUNDATION και από κάτω τα σήματα του «τριφυλλιού» με Ερασιτέχνη, ΠΑΕ, ΚΑΕ, αλλά και το ΟΑΚΑ.

Αυτή η εικόνα συνοδεύτηκε από το παρακάτω σχόλιο από τον ίδιο τον κ. Γιαννακόπουλο:

«Η μόνη λύση α) για το μπάσκετ είναι να ξαναπάρει ευρωπαϊκά, β) για το ποδόσφαιρο να έχει ανάλογες επιτυχίες με το παρελθόν και γ) για τα ερασιτεχνικά αθλήματα να ξαναγίνουν ανταγωνιστικά είναι η συσπείρωση όλων των Παναθηναϊκών δυνάμεων(οικονομικών και μη) και να επανιδρυθεί ο σύλλογος».

Το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έχει να κάνει με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ, αλλά γενικότερα με το όραμά του για τον Σύλλογο. Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος κάνει εδώ και καιρό σκέψεις για ένωση πολλών "Παναθηναϊκών δυνάμεων" για τον Σύλλογο και με... φόντο το ΟΑΚΑ συνολικά. Συνεπώς, δεν πρόκειται για σκέψεις που συνδέονται με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ποδόσφαιρο, αλλά έχουν να κάνουν συνολικά με τον Σύλλογο.

Δείτε το ποστάρισμα


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x