NBA

Το παράπονο του Λεμπρόν από τους... haters του

Ο Λεμπρόν Τζέιμς απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση Βραζιλιάνου δημοσιογράφου βγάζοντας κι ένα παράπονο.

Ένας δημοσιογράφος από τη Βραζιλία έδωσε πάσα στον Λεμπρόν Τζέιμς να δείξει πόσο χιούμορ έχει, αλλά και τα παράπονά του για εκείνους που εξακολουθούν να τον αμφισβητούν. «Είσαι παίκτης για τις δύσκολες στιγμές ουσιαστικά σε όλη την καριέρα σου. Πώς πιστεύεις ότι έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις καταστάσεις, επειδή φαίνεται ότι ειδικά τα τελευτία χρόνια, πως όταν τα πράγματα γίνονται σκληρά είσαι πάντα παρών;», ήταν η ερώτηση.

Η απάντηση του 33χρονου άσου; «Το εκτιμώ που λες ότι είμαι clutch σε όλη την καριέρα μου. Δεν υπάρχουν πολλοί σαν εσένα να ξέρεις. Δεν υπάρχουν πολλοί σαν εσένα. Είτε είσαι πολύ ευγενικός επειδή μας παρακολουθούν σε όλη την χώρα ή ξέρεις πως αγαπάω την Βραζιλία, ή δεν ξέρω τι άλλο!», τόνισε αρχικά χαριτολογώντας και πρόσθεσε:

«Οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο μου δίνουν αυτοπεποίθηση να πάρω αυτά τα σουτ. Αν το έχεις αυτό και δουλεύεις μπορείς να το πετύχεις. Δεν το κάνω με επιτυχία σε όλη την καριέρα μου, αλλά ποτέ δεν κρύφτηκα, είτε αυτό σημαίνει ότι θα σουτάρω είτε ότι απλώς θα παίξω σωστά στο τέλος ενός αγώνα. Την πρώτη χρονιά που έπαιξα μπάσκετ ο προπονητής μου έδωσε ένα βραβείο MVP σε κάθε παίκτη της ομάδας. Τότε κατάλαβα ότι οι νίκες και τα πρωταθλήματα έρχονται μέσα από ομαδική προσπάθεια και όχι μόνο από έναν παίκτη. Την δεύτερη χρονιά κερδίσαμε πάλι και πήραμε ξανά όλοι βραβείο MVP. Αυτό μου συνέβη όταν ήμουν 9 χρονών, όπου κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να σε εμπιστεύονται οι συμπαίκτες σου σε μία τέτοια κατάσταση, αλλά και να παίρνεις την σωστή απόφαση, είτε αυτό σημαίνει ένα σουτ, είτε μία πάσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x