Ελλάδα

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα της πρώτης μέρας του τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, με αποκορύφωμα την ύψωση του λαβάρου του ιστορικού ηγέτη της ΚΑΕ.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Το 1ο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», εις μνήμην του αείμνηστου ηγέτη του «τριφυλλιού», ανοίγει την αυλαία του το απόγευμα της Πέμπτης (27/9) στο ΟΑΚΑ με τις αναμετρήσεις της Φενέρμπαχτσε με τη Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ στις 18.30 και του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Χίμκι στις 21.15.

Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα, αρχής γενομένης από τις 20.15, θα πραγματοποιηθεί σειρά εκδηλώσεων στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Αποκορύφωμα αυτών, θα είναι τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου, που από αύριο (27/9) στις 20.30 θα κοσμεί για πάντα την οροφή του ΟΑΚΑ! Επίσης, όλες οι συμμετέχουσες ομάδες θα αποτίσουν, με τον δικό τους τρόπο, φόρο τιμής στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο. Εξάλλου, σε συνεργασία με την Adidas, θα παρουσιαστεί επίσημα η εντυπωσιακή πρώτη εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19!

Όλος ο Παναθηναϊκός θα είναι στο ΟΑΚΑ για να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου και να ζήσει από κοντά όλες αυτές τις ιστορικές στιγμές. Η ομάδα ποδοσφαίρου, όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη καθώς και πλειάδα παλαίμαχων αθλητών θα πάρουν από νωρίς τη θέση τους στις εξέδρες του Κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Θα είμαστε όλοι εκεί… Στο ΟΑΚΑ. Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

Υπενθυμίζεται πως όλα τα έσοδα από το τουρνουά, τόσο από πλευράς εισιτήριων, όσο και από τις πωλήσεις του PAOSHOP, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, μέσω του Ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

Αποκτήστε τώρα τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

*Την Πέμπτη 27/9 τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν από τις 15.00 μέχρι τις 21.30, ενώ την Παρασκευή 28/9 θα λειτουργούν από τις 15.00 μέχρι τις 21/00. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

* Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

*Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

*Στο Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

* Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του τουρνουά τιμώνται προς 15 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες).

* Για τους μικρούς φίλους της ομάδας (μέχρι 14ων ετών) το εισιτήριο θα τιμάται προς 3 ευρώ.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου
14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis
18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ
21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου
18.00: Μικρός Τελικός
20.30: Τελικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x