sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το ΝΒΑ άρχισε, οι «ειδικοί» του ΣΠΟΡ FM ψηφίζουν!

Τσούτσικας, Κοτζιάς, Ρομπόλης, Δεσύλλας, Αντύπας, Μαραθιανός, Κεφαλάς, Κουστέρης και Πετρίδης κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το πως θα εξελιχθεί η σεζόν του ΝΒΑ.

Η αυλαία ανοίγει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη και το sportfm.gr απευθύνθηκε σε 8 λάτρεις του «μαγικού κόσμου», που κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το πως θα εξελιχθεί η σεζόν.

Βάιος Τσούτσικας, Τόλης Κοτζιάς, Χρήστος Ρομπόλης, Διονύσης Δεσύλλας, Ηρακλής Αντύπας, Γιώργος Μαραθιανός, Παναγιώτης Κεφαλάς, Παύλος Κουστέρης και Γιώργος Πετρίδης ξεδιπλώνουν τις σκέψεις τους για το ζευγάρι των τελικών, την πορεία των Μπακς του Αντετοκούνμπο και των Λέικερς του Λεμπρόν, ενώ φτιάχνουν και τη δική τους ιδανική πεντάδα.

Το αξιοπρόσεκτο της υπόθεσης είναι πως οι 8 από τους 9 εκτιμούν ότι Γουόριορς και Σέλτικς θα φτάσουν μέχρι τους τελικούς, ενώ η πλειοψηφία θεωρεί ότι οι Τίμπεργουλβς θα αποτελέσουν τη δυσάρεστη έκπληξη της σεζόν.

Βάιος Τσούτσικας

Ποιο είναι θα το ζευγάρι των τελικών και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο: Μπόστον Σέλτικς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Πρωτάθλημα οι Σέλτικς.

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια:

Ανατολή: Μπόστον Σέλτικς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Μιλγουόκι Μπακς, Ιντιάνα Πέισερς, Τορόντο Ράπτορς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Μαϊάμι Χιτ, Ντιτρόιτ Πίστονς.

Δύση: Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Χιούστον Ρόκετς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Γιούτα Τζαζ, Λος Άντζελες Λέικερς, Ντένβερ Νάγκετς, Νιου Ορλίνς Πέλικανς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Ποια ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Μιλγουόκι Μπακς.

Ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση της σεζόν: Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Πόσες νίκες θα κάνουν στην κανονική περίοδο και μέχρι που θα φτάσουν οι Λέικερς του Λεμπρόν: 45-37 και ημιτελικά Δύσης.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο: Τελικούς Ανατολής.

Ποιος θα ανακηρυχθεί MVP της σεζόν: Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος: Τζέισον Τέιτουμ διότι θα ηγηθεί των Σέλτικς.

Γίνε προπονητής και φτιάξε την ιδανική πεντάδα: Κάιρι Ίρβινγκ, Τζέισον Τέιτουμ, Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις.

inner

Τόλης Κοτζιάς

Ποιο είναι θα το ζευγάρι των τελικών και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο: Σέλτικς-Ρόκετς και θα το πάρουν οι Σέλτικς.

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια:

Ανατολή: Σέλτικς, Ράπτορς, Μπακς, Ουίζαρντς, Πέισερς, Σίξερς, Χόρνετς, Χιτ.

Δύση: Τζαζ, Κλίπερς, Ρόκετς, Θάντερ, Μπλέιζερς, Λέικερς, Γουόριορς, Νάγκετς.

Ποια ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Γιούτα Τζαζ.

Ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση της σεζόν: Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Πόσες νίκες θα κάνουν στην κανονική περίοδο και μέχρι που θα φτάσουν οι Λέικερς του Λεμπρόν: 40+ νίκες, δεύτερο γύρο των playoffs.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο: Δεύτερο γύρο playoffs.

Ποιος θα ανακηρυχθεί MVP της σεζόν: Λεμπρόν Τζέιμς.

Ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος: Σάι Γκιλγκέους Αλέξαντερ (Κλίπερς).

Γίνε προπονητής και φτιάξε την ιδανική πεντάδα: Πολ, Ντουράντ, Αντετοκούνμπο, Λεμπρόν, Ντέιβις.


Χρήστος Ρομπόλης

Ποιο είναι θα το ζευγάρι των τελικών και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο: Γουόριορς-Σέλτικς και θα το πάρουν οι Σέλτικς.

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια:

Ανατολή: Σέλτικς, Σίξερς, Ράπτορς, Πέισερς, Μπακς, Γουίζαρντς, Πίστονς, Χιτ.

Δύση: Γουόριορς, Ρόκετς, Λέικερς, Θάντερ, Νάγκετς, Πέλικανς, Γκρίζλις, Σπερς.

Ποια ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Οι Σανς.

Ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση της σεζόν: Οι Χιτ.

Πόσες νίκες θα κάνουν στην κανονική περίοδο και μέχρι που θα φτάσουν οι Λέικερς του Λεμπρόν: Γύρω στις 50, θα μπουν playoffs, θα περάσουν τουλάχιστον έναν γύρο, μπορεί και δύο. Μέχρι εκεί όμως…

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο: Επίσης γύρω στις 50 νίκες στη regular season, θα φτάσουν ημιτελικά Ανατολής και έχει ο Θεός.

Ποιος θα ανακηρυχθεί MVP της σεζόν: Άντονι Ντέιβις των Πέλικανς.

Ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος: Τρέι Γιανγκ των Χοκς.

Γίνε προπονητής και φτιάξε την ιδανική πεντάδα: Ράσελ Γουέστμπρουκ, Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Άντονι Ντέιβις.

inner

Γιώργος Πετρίδης

Ποιο είναι θα το ζευγάρι των τελικών και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο: Γουόριορς-Σέλτικς 4-1.

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια:

Ανατολή: Σέλτικς, Σίξερς, Ράπτορς, Μπακς, Πέισερς, Γουίζαρντς, Πίστονς, Χιτ.

Δύση: Γουόριορς, Ρόκετς, Λέικερς, Θάντερ, Τζαζ, Μπλέιζερς, Μάβερικς, Σανς (ή Σπερς).

Ποια ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Φοίνιξ Σανς. Νεανικό ρόστερ με μπόλικο ταλέντο και νέος προπονητής ο εξαιρετικός Κοκόσκοφ. Σαν δεύτερη επιλογή θα είχα τους Πίστονς, που θα είναι καλύτεροι από πέρσι.

Ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση της σεζόν: Τίμπεργουλβς. «Τρελοκομείο» οι Γουλβς, δεν βλέπω πως μπορεί να διορθωθεί εκεί η κατάσταση. Φυσικά και οι Καβαλίερς θα είναι χειρότεροι από πέρσι.

Πόσες νίκες θα κάνουν στην κανονική περίοδο και μέχρι που θα φτάσουν οι Λέικερς του Λεμπρόν: 50-32 το ρεκόρ τους στην κανονική περίοδο και θα φτάσουν μέχρι τους τελικούς της... άγριας Δύσης. Μέχρι εκεί μπορούν.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο: Μέχρι τους ημιτελικούς της Ανατολής. Ίσως και με λίγη «τύχη» να περάσουν στους τελικούς της περιφέρειας.

Ποιος θα ανακηρυχθεί MVP της σεζόν: Λεμπρόν Τζέιμς, που λογικά θα έχει μέσους όρους κοντά στο triple-double.

Ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος: Μάιλς Μπρίτζες (Χόρνετς). Ο ρούκι φόργουορντ επιλέχθηκε στο νούμερο 12 του draft, είναι αθλητικός και έχει όλα τα φόντα να κάνει μεγάλη καριέρα. Στην ομάδα του δε, έχει ελεύθερο πεδίο για να «λάμψει».

Γίνε προπονητής και φτιάξε την ιδανική πεντάδα: Στεφ Κάρι, Κάιρι Ίρβινγκ, Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Ντρέιμοντ Γκριν. «Παικτικά» θα έπρεπε να είναι ο Ντέιβις αντί του Γκριν, αλλά ο φόργουορντ των πρωταθλητών κάνει τόσες πολλές δουλειές στο παρκέ.


Διονύσης Δεσύλλας

Ποιο είναι θα το ζευγάρι των τελικών και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο: Σέλτικς – Γουόριορς, θα το κατακτήσουν οι Σέλτικς.

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια:

Ανατολή: Σέλτικς, Σίξερς, Μπακς, Ράπτορς, Πέισερς, Χιτ, Πίστονς, Γουίζαρντς.

Δύση: Γουόριορς, Ρόκετς, Πέλικανς, Τζαζ, Θάντερ, Νάγκετς, Λέικερς, Μπλέιζερς.

Ποια ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Μπακς.

Ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση της σεζόν: Τίμπεργουλβς.

Πόσες νίκες θα κάνουν στην κανονική περίοδο και μέχρι που θα φτάσουν οι Λέικερς του Λεμπρόν: 45 νίκες – Τελικούς Δύσης.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο: Τελικούς Ανατολής.

Ποιος θα ανακηρυχθεί MVP της σεζόν: Άντονι Ντέιβις.

Ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος: Ίνγκραμ, Λέικερς.

Γίνε προπονητής και φτιάξε την ιδανική πεντάδα: Ίρβινγκ, Χάρντεν, Ντουράντ, Λεμπρόν, Ντέιβις.


Παναγιώτης Κεφαλάς

Ποιο είναι θα το ζευγάρι των τελικών και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο: Πέρυσι, μας στέρησε αυτό το ζευγάρι ο ΛεΜπρόν, οπότε η λογική λέει πως φέτος θα έχουμε τελικούς με Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και Σέλτικς. Θα το πάρει η αρμάδα του Κερ και μετά το καλοκαίρι θα φύγει… κόσμος!

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια:

Ανατολή: Σέλτικς, Ράπτορς, Σίξερς, Χιτ, Πίστονς, Μπακς, Πέισερς, Γουίζαρντς.

Δύση: Γουόριορς, Ρόκετς, Θάντερ, Τζαζ, Πέλικανς, Λέικερς (σ.σ. Αμήν Παναγία μου), Μπλέιζερς, Νάγκετς.

Ποια ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Λέικερς δαγκωτό! Όσο κι αν μας λυπεί το γεγονός ότι μία ομάδα με 16 δαχτυλίδια κυνηγά την είσοδο στα playoffs, θέλουμε να πιστεύουμε ότι με ΛεΜπρόν αφενός αυτό θα επιτευχθεί εύκολα και αφετέρου η πορεία μας θα είναι καλύτερη του αναμενόμενου…

Ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση της σεζόν: Η συνήθεια που έγινε… λατρεία, Νικς!

Πόσες νίκες θα κάνουν στην κανονική περίοδο και μέχρι που θα φτάσουν οι Λέικερς του ΛεΜπρόν: Ευελπιστούμε 45+! Δεν γίνεται οι γείτονες Κλίπερς, με την ομάδα και τα προβλήματα που είχαν πέρυσι, να κάνουν 42… Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά δεύτερο γύρο των playoffs το έχουμε!

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο: Ορεξάτος Γιάννης, να είναι υγιής πάνω απ’ όλα και με νέο προπονητή… Μακάρι εύκολα playoffs από την πέμπτη θέση.

Ποιος θα ανακηρυχθεί MVP της σεζόν: Λεμπρόν Τζέιμς!

Ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος: Λούκα Ντόντσιτς! Θα τον μάθουν και στις ΗΠΑ!

Γίνε προπονητής και φτιάξε την ιδανική πεντάδα: Κρις Πολ, Στεφ Κάρι, ΛεΜπρόν, Κέβιν Ντουράντ και Άντονι Ντέιβις

inner

Παύλος Κουστέρης

Ποιο είναι θα το ζευγάρι των τελικών και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο: Το ερώτημα όσο υπάρχουν οι Γουόριορς σε αυτή τη μορφή είναι ποια ομάδα από την Ανατολή θα βρεθεί απέναντί τους. Τη φετινή σεζόν εκτός απροόπτου θα είναι οι υγιείς Μπόστον Σέλτικς, αν και θα έχει ενδιαφέρον η κατάσταση που θα βρεθεί ο Χέιγουορντ μετά τον σοκαριστικό του τραυματισμό. Μπορούν να κάνουν οι Σίξερς την έκπληξη και σε τρίτο πλάνο οι Ράπτορς.

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια:

Ανατολή: Μπόστον Σέλτικς, Φιλαδέλφια Σίξερς, Τορόντο Ράπτορς, Μιλγουόκι Μπακς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Ιντιάνα Πέισερς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Μαϊάμι Χιτ.

Δύση: Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Χιούστον Ρόκετς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Πόρτλαντ Μπλέιζερς, Γιούτα Τζαζ, Νιου Όρλινς Πέλικανς, Ντένβερ Νάγκετς, Λος Άντζελες Λέικερς/Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ποια ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Την περσινή σεζόν τον άτυπο τίτλο πήρε η Ιντιάνα. Αποτέλεσμα και εντυπωσιακό μπάσκετ! Από κοντά και οι Τζαζ. Όσο για φέτος; Θα πάω με τους Λέικερς, αφού το μείγμα Λεμπρόν με όλους τους υπόλοιπους νεαρούς είναι πολύ ενδιαφέρον.

Ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση της σεζόν: Θα πάω με τους Τίμπεργουλβς. Περίμενα πολλά περισσότερα σε επίπεδο μπάσκετ από τον προπονητή, Τομ Τίμποντο. Πόσω μάλλον φέτος που είναι θέμα χρόνου να φύγει και ο Τζίμι Μπάτλερ.

Πόσες νίκες θα κάνουν στην κανονική περίοδο και μέχρι που θα φτάσουν οι Λέικερς του Λεμπρόν: Είναι εξωφρενικά δύσκολη η Δύση! Αλλά για αυτό του αξίζει ένα μεγαλύτερο respect, που δεν είναι στην πρώτη νιότη, αλλά πήγε με την πιτσιρικαρία και όχι με έτοιμη ομάδα. Επειδή, υποπτεύομαι ότι θα γίνει κάποια προσθήκη στη διάρκεια της σεζόν, θα ποντάρω ότι θα μπει στα play-offs με ποσοστό άνω του .500.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο: Τυχεροί οι Μπακς που πλέον δεν υπάρχουν στην εξίσωση οι Καβς του Λεμπρόν. Αδειάζει από πάνω τους μία θέση που ήταν κατειλημμένη. Έχουν πλέον και έναν πολύ καλό προπονητή, τον Μάικ Μπουντενχόλζερ. Νο 4 στην Ανατολή.

Ποιος θα ανακηρυχθεί MVP της σεζόν: Πολύ καλή ερώτηση! Επειδή η Βοστώνη θα τερματίσει 1η στην Ανατολική Περιφέρεια, θα ποντάρω στον Κάιρι Ίρβινγκ.

Ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος: Πιστεύω ότι έχει όλες τις προοπτικές να είναι ο Λούκα Ντόντσιτς. Σε ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων βρίσκεται, καλό προπονητή (Καρλάιλ) έχει, όλο το project είναι πάνω του, οπότε ναι. Ο Σλοβένος μπορεί.

Γίνε προπονητής και φτιάξε την ιδανική πεντάδα: Κάιρι Ίρβινγκ, Λεμπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Άντονι Ντέιβις, Ζοέλ Εμπίιντ.


Γιώργος Μαραθιανός

Ποιο είναι θα το ζευγάρι των τελικών και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο: Γουόριορς-Σέλτικς. Νικητές οι Γουόριορς.

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια:

Ανατολή: Σέλτικς, Σίξερς, Καβαλίερς, Πέισερς, Μπακς, Ουίζαρντς, Χιτ, Πίστονς.

Δύση: Γουόριορς, Ρόκετς, Σπερς, Λέικερς, Μπλέιζερς, Θάντερ, Τζαζ, Τίμπεργουλβς.

Ποια ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Ιντιάνα Πέισερς.

Ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση της σεζόν: Σακραμέντο Κινγκς.

Πόσες νίκες θα κάνουν στην κανονική περίοδο και μέχρι που θα φτάσουν οι Λέικερς του Λεμπρόν: 45 με 50 νίκες, Ημιτελικά Δύσης.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο: Ημιτελικά Ανατολής.

Ποιος θα ανακηρυχθεί MVP της σεζόν: Κάιρι Ίρβινγκ.

Ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος: Ζακ ΛαΒίν (Μπουλς).

Γίνε προπονητής και φτιάξε την ιδανική πεντάδα: Ίρβινγκ, Λέοναρντ, Τζέιμς, Τέιτουμ, Κάζινς.

inner

Ηρακλής Αντύπας

Ποιο είναι θα το ζευγάρι των τελικών και ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο: Γουόριορς – Σέλτικς. Η ομάδα της Βοστώνης έχει γεμάτο ρόστερ και οι πρωταθλητές διαθέτουν πεντάδα All-Star…

Ποιες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη οχτάδα σε ανατολική και δυτική περιφέρεια:

Ανατολή: Σέλτικς, Γουίζαρντς, Μπακς, Σίξερς, Ράπτορς, Πίστονς, Χοκς, Μπουλς.

Δύση: Γουόριορς, Ρόκετς, Τζαζ, Λέικερς, Θάντερ, Μάβερικς, Σπερς, Νάγκετς.

Ποια ομάδα θα είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν: Γιούτα Τζαζ. Τους λείπει ένα αξιόπιστο τεσσάρι, αλλά με Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Κομπέρ, είναι ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Ποια ομάδα θα είναι η απογοήτευση της σεζόν: Θα υπάρξουν ομάδες, που θα κάνουν και πάλι tanking. Μία από αυτές θα είναι στο τέλος οι Κλίπερς…

Πόσες νίκες θα κάνουν στην κανονική περίοδο και μέχρι που θα φτάσουν οι Λέικερς του Λεμπρόν: Από 45 μέχρι 50 νίκες. Θα μπουν playoffs και όχι μόνο λόγω Λεμπρόν. Έχουν εξαιρετικούς νεαρούς και διψούν για διάκριση. Το ταξίδι τους, λογικά θα σταματήσει στους ημιτελικούς της Δύσης, καθώς είναι δύσκολο να αποκλείσουν Γουόριορς ή Ρόκετς.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Μπακς του Αντετοκούνμπο: Τα playoffs τα έχουν για πλάκα. Με τον Μπρουκ Λόπεζ, απέκτησαν έναν ψηλό με έφεση στο σκοράρισμα, που αν δεν βγάλει τραυματισμούς θα τους βοηθήσει. Υστερούν στους κοντούς. Με λίγη τύχη και αν δεν βρουν τους Σέλτικς στην αρχή των playoffs, μπορούν να φτάσουν και τελικό.

Ποιος θα ανακηρυχθεί MVP της σεζόν: Θα ήθελα, όπως άλλωστε όλοι οι Έλληνες, να δούμε τον Γιάννη MVP. Στόχος δύσκολος, αλλά όχι και ακατόρθωτος.

Ποιος παίκτης θα είναι η αποκάλυψη του πρωταθλήματος: Ντόνοβαν Μίτσελ. Και πέρυσι ήταν εξαιρετικός, αλλά φέτος θα κάνει… παπάδες. Μιλάμε για τρομερό ταλέντο, που σύντομα θα εξελιχθεί σε All Star παίκτη. Τα έχει ΟΛΑ, χωρίς δίχος υπερβολής.

Γίνε προπονητής και φτιάξε την ιδανική πεντάδα: Λίλαρντ, Χάρντεν, Ντουράντ, Γιόκιτς, Εμπίιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x