Ευρώπη

Το ρεσιτάλ τριπόντων του Κόνιγκ (video)

Μπορεί η Μόνραν να ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπούντουτσνοστ με σκορ 99-95 για την Αδριατική Λίγκα, αλλά ο Μπρόνσον Κόνιγκ κέρδισε τις εντυπώσεις με την απόδοσή του.

Ο Μπρόνσον Κόνιγκ βρέθηκε σε ημιάγρια κατάσταση, καθώς πέτυχε έξι τρίποντα σε λιγότερο από έντεκα λεπτά με αντίπαλο την Μπούντουτσνοστ και λίγο έλειψε να πραγματοποιήσει την ολική ανατροπή για την ομάδα του.

Ο 23χρονος άσος της Μόνραρ μετέτρεψε σε ντέρμπι τον αγώνα κόντρα στην Μπούντουτσνοστ, η οποία για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είχε τον απόλυτο έλεγχο.

Με το σκορ στο 80-61 υπέρ των φιλοξενούμενων και 01:04 για την λήξη της 3ης περιόδου, ο Κόνιγκ ξεκίνησε την αντεπίθεση για την ομάδα του. Για την ακρίβεια, ο νεαρός αθλητής πέτυχε το πρώτο του τρίποντο την συγκεκριμένη χρονική και στην συνέχεια ακολούθησαν ακόμη πέντε εύστοχα, σε μια επίδοση που επιτεύχθηκε σε λιγότερο από 11 λεπτά.

Ο Αμερικανός πέτυχε 21 πόντους (1/3 διπ, 6/9 τριπ και 6/6 β), μοίρασε 1 ασίστ και κατέβασε 4 ριμπάουντ, στα 20 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα που πάτησε στο παρκέ του «Topolica Sport Hall».

Η Μόνραρ μπορεί να μην κατάφερε να αποφύγει την ήττα, όμως ο Κόνιγκ εντυπωσίασε με την απόδοσή του από την περιφέρεια.

Δείτε το βίντεο:




Επιμέλεια:Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x