Ελλάδα

Το… σήκωσε ξανά ο Κόνιαρης στην Α1

Για δεύτερη σερί σεζόν ο Αντώνης Κόνιαρης του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε καλύτερος Νέος Παίκτης της Α1.

Ξανά κορυφαίος ο Αντώνης Κόνιαρης.

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε καλύτερος Νέος Παίκτης της Α1, καθώς πρώτευσε σε όλες τις ψηφοφορίες για τον κορυφαίο καλαθοσφαιριστή του πρωταθλήματος που είναι γεννημένος από το 1996 και μετά.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος γκαρντ πήρε 10 προτιμήσεις σε σύνολο 28 (35,71%) στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων της Α1, όπου δεύτερος ήταν ο Μιχάλης Λούντζης των Τρικάλων (7 ψήφοι, ποσοστό 25%). Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των ΜΜΕ, ο διεθνής γκαρντ συγκέντρωσε ποσοστό 43,59% με δεύτερο τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, τον οποίο ψήφισε το 17,95%.

Στην ψηφοφορία του κοινού, ο Κόνιαρης συγκέντρωσε το 26,23% των προτιμήσεων έναντι 24,26% του Μήτογλου.

«Κάθε διάκριση είναι σημαντική, ιδιαίτερα όμως όταν αυτή προέρχεται από τις επιλογές των προπονητών, των αρχηγών και ψήφους δημοσιογράφων και φιλάθλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη και στους συμπαίκτες μου χωρίς την συμπαράσταση των οποίων δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Η δουλειά μας και η προσπάθεια ατομικής βελτίωσης δεν σταματά ποτέ, ούτε τώρα το καλοκαίρι», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Κόνιαρης στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και πρόσθεσε.

«Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς σωστή χημεία, όμορφη ατμόσφαιρα και μεθοδική δουλειά, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Εύχομαι υγεία, καλό καλοκαίρι σε όλους και η επόμενη σεζόν να είναι ακόμη καλύτερη για μένα και τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x