Ελλάδα

Το σπρώξιμο του Σμιθ στον Γιαννόπουλο στην τελευταία φάση του ΑΕΚ-Περιστέρι (video)

Μια λήψη μέσα από το γήπεδο δείχνει ότι ο Σκούτσι Σμιθ έσπρωξε τον Γιαννόπουλο στην τελευταία φάση του αγώνα ΑΕΚ-Περιστέρι.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ «βράζουν» με τη διαιτησία του αγώνα με στο Περιστέρι και εκφράζουν έντονα παράπονα για πολλές φάσεις του παιχνιδιού, κάτι που φάνηκε και στη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν κατά της ομοσπονδίας.

Μάλιστα, ένα νέο βίντεο μέσα από το γήπεδο έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα όσον αφορά την τελευταία φάση του ματς, που έκρινε το νικητή και στην οποία ο Σκούτσι Σμιθ σπρώχνει τον Χάρη Γιαννόπουλο και αποκτά πλεονέκτημα, κάτι που δεν φάνηκε στην κανονική ροή της αναμέτρησης, αλλά ούτε και στο ριπλέι της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Από τη συγκεκριμένη λήψη είναι φανερό ότι ο γκαρντ του Περιστερίου απλώνει το χέρι του καθαρά στο στέρνο του φόργουορντ των γηπεδούχων και αποκτά πλεονέκτημα, αφού ο αντίπαλός του παραπατά και πέφτει στο παρκέ.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της «Ένωσης», οι αντιδράσεις τους θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, ενώ περιμένουν να δουν και την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας της χθεσινής αναμέτρησης, που συνάμα είναι και επικεφαλής της ΚΕΔ.

Δείτε το βίντεο από την τελευταία φάση του αγώνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x