Eurobasket 2015 Αποστολή

Το ταξίδι της Εθνικής: The movie (Web TV)

Τα γεμάτα αποφασιστικότητα πρόσωπα, το προσωπικό με τα κασκόλ, οι φωτογραφίες με τις αεροσυνοδούς, τα… γυναικόπαιδα και η άφιξη στο Ζάγκρεμπ. Η Web TV σάς ταξιδεύει με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ.

Με χαμογελαστά πρόσωπα, παρά το πρωινό της ώρας, αλλά και… eye of the tiger (που λέει και το τραγούδι) για όσα θέλουν πολύ να πετύχουν στο Ευρωμπάσκετ, ταξίδεψε η Εθνική για το Ζάγκρεμπ.

Αποστολή στο Ζάγκρεμπ, Χρήστος Ρομπόλης

Η αποστολή έφτασε νωρίς στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου την περίμεναν οι υπάλληλοι της αεροπορικής εταιρείας χορηγού φορώντας γαλανόλευκα κασκόλ, ενώ οι παίκτες χάρισαν στον πρόεδρό της μια μπάλα και μια φανέλα με τις υπογραφές τους, με εκείνον να ανταποδίδει χαρίζοντάς τους ένα αεροπλάνο. Μάλλον για να… πετάει η ομάδα.

Οι αεροσυνοδοί δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, με τον Γιώργο Πρίντεζη να έρχεται πρώτος στις προτιμήσεις τους. Στη διάρκεια της πτήσης οι παίκτες χαλάρωσαν ακούγοντας μουσική, διαβάζοντας ή παίρνοντας κανέναν υπνάκο.

Αρκετοί παίκτες πέταξαν με τις οικογένειές τους. Τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Μπουρούση συνόδευαν ακόμη και τα νεογέννητά τους, μαζί με τις συζύγους τους, ενώ πέρα από τα τέσσερα παιδιά του Kill Bill και τα δύο του Καρδιτσιώτη σέντερ, στο ίδιο τσάρτερ ήταν η σύζυγος του Νίκου Ζήση με τα δυο τους παιδιά, εκείνη του Στράτου Περπέρογλου με τα τρία τους παιδιά, η οικογένεια Αντετοκούνμπο (μπαμπάς, μαμά και οι μικροί, Κώστας και Άλεξ), αλλά και η μητέρα του Κώστα Κουφού.

Φτάνοντας στο Ζάγκρεμπ περίπου στις 13:00, τοπική ώρα, η Εθνική συνάντησε καλοκαιρινό καιρό (25 βαθμούς) και αρκετούς φωτογράφους, αλλά και περίεργους ντόπιους ή τουρίστες που κοιτούσαν με… δέος τους πανύψηλους παίκτες της ελληνικής ομάδας. Η έκπληξη έγινε από τον πατέρα του Νικ Καλάθη, Τζον, που περίμενε εκεί τον γιο του. Τα μέλη της ομάδας επιβιβάστηκαν στο πούλμαν, που θα τους συνοδεύει καθ’ όλη την παραμονή τους στο Ζάγκρεμπ κι έφυγαν για το ξενοδοχείο για λίγες ώρες ξεκούρασης μέχρι την απογευματινή προπόνηση στην «Αρένα Ζάγκρεμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x