Ελλάδα

Το τελευταίο «ΠΑΟΚ» της σεζόν (video)

Δείτε το τελευταίο «ΠΑΟΚ» της σεζόν στα αποδυτήρια μετά την ήττα από τον Προμηθέα.

Το αποτέλεσμα κάποιες φορές δεν είναι το παν. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποκλείστηκε από τον Προμηθέα (0-2) χάνοντας στο Παλατάκι, αλλά τα μέλη της ομάδας μπορούν να αισθάνονται περήφανα για την προσπάθειά τους υπό αντίξοες συνθήκες.

Η ΚΑΕ δημοσίευσε στο Instagram το τελευταίο «ΠΑΟΚ» στα αποδυτήρια με τα εξής λόγια: «Το τελευταίο της σεζόν. Με όλη την ομάδα στα αποδυτήρια, αυτούς που κατέθεσαν απόψε την ψυχή τους στο «Παλατάκι» λες και κυλούσε ασπρόμαυρο αίμα στις φλέβες από την ημέρα που γεννήθηκαν και τον κόσμο, αυτούς που τα έδωσαν όλα από την δική τους πλευρά στην κερκίδα, αναγνώρισαν την προσπάθεια και ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματά τους. Πολύ έντονα συναισθήματα. ΠΑΟΚτσήδικα».

View this post on Instagram

1-2-4- #PAOK ?????? Το τελευταίο της σεζόν. Με όλη την ομάδα στα αποδυτήρια, αυτούς που κατέθεσαν απόψε την ψυχή τους στο «Παλατάκι» λες και κυλούσε ασπρόμαυρο αίμα στις φλέβες από την ημέρα που γεννήθηκαν και τον κόσμο, αυτούς που τα έδωσαν όλα από την δική τους πλευρά στην κερκίδα, αναγνώρισαν την προσπάθεια και ήθελαν να μοιραστούν μαζί μας τα συναισθήματά τους. Πολύ έντονα συναισθήματα. ΠΑΟΚτσήδικα. #paokfamily #blackandwhite #team #keeppaokalive

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x