Ελλάδα

Τολιόπουλος: «Μεγάλο κίνητρο για να έρθω στον Άρη»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Βασίλη Τολιόπουλου.

Τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη ανέφερε ο Βασίλης Τολιόπουλος σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήθελα μετά από μια μεγάλη ομάδα της οποίας ήμουν μέλος, να έρθω σε έναν εξίσου μεγάλο σύλλογο, όπως είναι ο Αρης. Οι λόγοι είναι αυτονόητοι. Έχω μεγάλο κίνητρο, υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα για νίκες και όλα αυτά μου άρεσαν και έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να πάρω την απόφαση να έρθω στον Αρη. Όταν σε θέλει μια ομάδα, όπως ο Αρης και φεύγοντας από τον Ολυμπιακό, θεωρώ πως ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα», τόνισε και συνέχισε...

«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου και να δώσω το 110% για να νικήσει η ομάδα. Θα κάνω ό,τι χρειαστεί και ό,τι ζητήσει από μένα ο προπονητής, όσο χρόνο βρεθώ στο παρκέ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα ενός εντός έδρας αγώνα και να νιώσω αυτό το συναίσθημα. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας, να γεμίσει το γήπεδο και να συνοδευτεί το ντεμπούτο μου με το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x