Ελλάδα

Τολιόπουλος στο sportfm.gr: «Ο Παπαπέτρου έκανε αυτό που ήταν καλύτερο για εκείνον»

Για το δικό του ρόλο στον Ολυμπιακό, αλλά και για την απόφαση του Ιωάννη Παπαπέτρου μίλησε στο sportfm.gr ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος βρέθηκε στο Σύρο και τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά που διοργανώνει ο συμπαίκτης του, Γιώργος Πρίντεζης, και στο οποίο κατέκτησε το διαγωνισμό δεξιοτήτων. Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στο sportfm.gr για το Aegeanball Festival, τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Για τις εντυπώσεις του από το τουρνουά: «Πραγματικά ο Γιώργος (σ.σ. Πρίντεζης) έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό τουρνουά εδώ και τρία χρόνια. Του δίνω τα συγχαρητήριά μου. Όπως και σε όλους τους ανθρώπους της Σύρου. Έχουν κάνει όλοι πολύ καλή δουλειά και μακάρι να μας καλούν εδώ κάθε χρόνο».

Για το ρόλο του στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν: «Κάθε παίκτης θέλει να γίνεται καλύτερος κάθε χρόνο. Έτσι κι εγώ ελπίζω να είμαι καλύτερος του χρόνου και να έχω περισσότερο χρόνο. Δουλεύω καθημερινά γι’ αυτό».

Για την απόφαση του Ιωάννη Παπαπέτρου να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό: «Όπως είπα και πριν στην ΕΡΤ, ο Ιωάννης έκανε αυτό που ήταν καλύτερο για εκείνον. Αυτό έκρινε πως ήταν καλύτερο για εκείνον. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι και του εύχομαι να είναι πάντα υγιής».

Αποστολή στη Σύρο: Γιώργος Πετρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x