Ελλάδα

Τολιόπουλος: «Το θέλαμε σαν τρελοί…»

Σχεδόν δακρυσμένος, ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε για το χαμένο όνειρο του μεταλλίου από την Εθνική Εφήβων, αλλά επιφυλάχθηκε για το μέλλον.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήθελε, όπως και τα άλλα μέλη της Εθνικής Εφήβων, σαν τρελοί το χάλκινο μετάλλιο. Αυτό δεν ήρθε και τα σχεδόν δακρυσμένα μάτια του έλεγαν τα πάντα.

Αποστολή στο Ηράκλειο, Χρήστος Ρομπόλης

«Το μετάλλιο το θέλαμε σα τρελοί. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτή την στιγμή νιώθω μόνο απογοήτευση. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, είμαστε μια πολύ καλή παρέα και πιστεύω πως θα μείνουμε έτσι και θα κάνουμε κάτι καλό στο μέλλον», τόνισε και πρόσθεσε: «Πετύχαμε τον βασικό μας στόχο, μπήκαμε στην τετράδα. Δυστυχώς δεν πήραμε μετάλλιο. Εγώ πιστεύω πως το αξίζαμε. Έπαιξε ρόλο και η κούραση από τον ημιτελικό με τις ΗΠΑ. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι. Συνεχίζουμε, έτσι είναι η ζωή».

Για τη στήριξη του κοινού είπε: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Ήταν απίστευτος αυτές τις δέκα μέρες που κράτησε το τουρνουά. Ελπίζω να ξαναγίνει κάποια διοργάνωση εδώ, για να την υποστηρίξει έτσι θερμά ο κόσμος».

Όσο για το τι θα του μείνει από το Παγκόσμιο U19; «Κρατάω τις καλές στιγμές που ζήσαμε όλοι μαζί, την παρέα που κάναμε, το πόσο καλοί φίλοι είμαστε, τον κόσμο που ήταν απίστευτος. Όλα αυτά τα ωραία πράγματα θα μου μείνουν. Δεκαεννιά χρονών είμαστε, έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x