Euroleague

Τόμας: «Έχω έξτρα κίνητρο κόντρα στη Μακάμπι»

Το περσινό… παρελθόν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει έξτρα κίνητρο στον Ντεσόν Τόμας, όπως δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ στους Ισραηλινούς ενόψει της πρεμιέρας του Παναθηναϊκού στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στη φετινή Ευρωλίγκα δήλωσε ο Ντεσόν Τόμας, ο οποίος τόνισε πως θα έχει έξτρα κίνητρο κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επειδή έπαιζε εκεί πέρυσι.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αντιμετωπίσω τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Την περσινή σεζόν αντιμετώπισα την Αναντολού Εφές, στην οποία αγωνιζόμουν πριν πάω στη Μακάμπι. Είμαι χαρούμενος κάθε φορά που θα συναντώ γνωστές φυσιογνωμίες, πρώην συμπαίκτες και προπονητές. Πέρασα καλά στη Μακάμπι», δήλωσε αρχικά ο Ντεσόν Τόμας στους Ισραηλινούς και συμπλήρωσε:

«Θα πρέπει να σκεφτούμε πως αυτό είναι το πρώτο μας παιχνίδι στη φετινή Ευρωλίγκα. Θα πρέπει να παίξουμε με το στιλ που έχουμε. Η Μακάμπι έχει ταλαντούχους παίκτες, αλλά από την άλλη έχει και αδυναμίες, τις οποίες θα πρέπει να χτυπήσουμε. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι και γι’ αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Έχω έξτρα κίνητρο γι’ αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x