Ελλάδα

Τόμας: «Έχω… προηγούμενα με τον Ολυμπιακό»

Σίγουρος ότι ο Πασκουάλ θα βγάλει τον καλύτερό του εαυτό στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ντεσόν Τόμας, ο οποίος τόνισε πως έχει… προηγούμενα με τον Ολυμπιακό, λόγω των αποκλεισμών με Μπάρτσα και Εφές.

Χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και θα συνεργαστεί ξανά με τον Τσάβι Πασκουάλ, εμφανίστηκε ο Ντεσόν Τόμας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο του Ισραήλ.

Από ‘κει και πέρα, ο Αμερικανός φόργουορντ έβγαλε μία πικρία με τον τρόπο που έφυγε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αναφέρθηκε και στο έξτρα κίνητρο που θα έχει απέναντι στον Ολυμπιακό, λόγω των αποκλεισμών που έχει βιώσει στα playoffs της Ευρωλίγκας, όταν αγωνιζόταν σε Μπαρτσελόνα και Αναντολού Εφές.

«Όταν τελείωσε η σεζόν πίστευα ότι θα μείνω στη Μακάμπι, καθώς υπάρχει μεγάλος αλληλοσεβασμός. Τελικά δεν έμεινα, αλλά έτσι είναι η δουλειά. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου μίλησε κάποιος κατ’ ιδίαν, αλλά μέσω του μάνατζέρ μου. Φυσικά δεν είμαι κάποιο αντικείμενο, αλλά δεν κατάλαβα τον λόγο που έφυγα», δήλωσε αρχικά ο Ντεσόν Τόμας στην ιστοσελίδα «sport5.co.il» για την αποχώρησή του από τη Μακάμπι.

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και τη συνεργασία με τον Τσάβι Πασκουάλ: «Το σκέφτηκα πολύ. Όταν συνεργαστήκαμε στην Μπαρτσελόνα, αγωνιζόμουν κυρίως ως σμολ φόργουορντ, αλλά είμαι ευχαριστημένος, καθώς έχω αποδείξει όλα αυτά χρόνια ότι μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των φόργουορντ. Σίγουρα θα βγάλει τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την κόντρα με τον Ολυμπιακό: «Όταν ήμουν στην Μπαρτσελόνα, είχαμε αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό με 3-1 στα playoffs της Ευρωλίγκας, ενώ όταν ήμουν στην Αναντολού Εφές αντίστοιχα είχαμε αποκλειστεί με 3-2. Οπότε μπορούμε να πούμε ότι έχω… προηγούμενα με τον Ολυμπιακό (σ.σ. γέλια). Όμως, τώρα που θα παίζω με τον Παναθηναϊκό είναι μία άλλη ιστορία, όπου σίγουρα θα είναι πιο “καυτή” η κατάσταση».

Για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια οι δύο «αιώνιοι» της Ελλάδας έχουν ρίξει τα μπάτζετ τους: «Το χαμηλό μπάτζετ δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς μπορείς να βγάλεις και θετικά πράγματα. Μπορείς να χτίσεις μία πολύ… πεινασμένη ομάδα, με παίκτες που θέλουν να αποδείξουν πράγματα και αυτή πιστεύω ότι είναι η κατάστασή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x